Yapı Kredi, İş Bankası, Garanti ve Akbank'ta erişim sorunu yaşandığı iddia ediliyor!

Türkiye'de an itibariyle Yapı Kredi ve İş Bankası internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamasını kullanan birçok müşteri erişim sorunu yaşadığını iddia etti. Garanti BBVA ve Akbank kullanıcılarının bazıları da bankanın mobil uygulamasına giremediğini iddia etti.

Türkiye'de bazı sosyal medya kullanıcıları Yapı Kredi ve İş Bankası'nın mobil ve internet bankacılığına erişim sorunu yaşadığını bildirildi.

YAPI KREDİ: GEÇİCİ BİR SORUN

Yapı Kredi internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamasını kullanan birçok müşteri, bugün öğle saatlerinde sonra mobil uygulamada bazı sorunlar yaşadığını bildirdi. Yapı Kredi Bankası, mobil uygulamasına sistemde yaşanan bir sorundan kaynaklı erişim sağlanamadığı aktarırken bunun geçici bir sorun olduğunu bildirdi.

İş Bankası kullanan bazı kullanıcılar da hata almaya başladı.

Yapı Kredi, İş Bankası, Garanti ve Akbank'ta erişim sorunu yaşandığı iddia ediliyor!

Yapı Kredi, İş Bankası, Garanti ve Akbank'ta erişim sorunu yaşandığı iddia ediliyor! - Resim : 2

 GARANTİ VE AKBANK DA ÇÖKTÜ İDDİALARI

Garanti BBVA ve Akbank mobil uygulamasını kullanan bazı kullanıcılar da uygulamanın yavaşlaması problemiyle karşılaştı. Bazı kullanıcılar ise banka uygulamalarında herhangi bir problem yaşamadığını belirtti.

Yapı Kredi, İş Bankası, Garanti ve Akbank'ta erişim sorunu yaşandığı iddia ediliyor! - Resim : 3

Yapı Kredi, İş Bankası, Garanti ve Akbank'ta erişim sorunu yaşandığı iddia ediliyor! ile ilgili etiketler İş Bankası Akbank yapı kredi garanti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.