Yapı Kredi Bankası'ndan emeklilere 200 bin TL'lik kredi hizmeti! 37 TL ödeyene anında 25 bin TL'lik destek verilecek!

Aralık ayı bitmeden emekliler için yeni bir kredi kampanyası geliştirmiş olduğunu duyuran Yapı Kredi Bankası, ilgili kampanyasına ilişkin ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında imzalanan maaş ödemeleri protokolünün 1 Kasım 2022 tarihi itibari ile güncellenmiş olmasından sonra emekli vatandaşların karşılıksız nakit hizmeti alma arayışları hızlandı. Sene sonuna doğru yaklaşıldığı şu günlerde henüz herhangi bir bankadan promosyon ödemesi almamış veya almış olsa da hesabını daha yüksek ödeme hizmeti sunan bir bankaya taşımaya karar vermiş olan vatandaşlar, aralık ayı promosyonlarını sorgulamaya başladı.

Aralık ayına girildiği ilk dakika itibari ile promosyon kampanyasını güncellediğini duyuran bankalar arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, emeklilere SGK’dan aldıkları maaş tutarlarına bağlı olarak karşılıksız ödeme hizmeti sunacağını açıkladı. Promosyon ödemelerinin yanı sıra emekliler için bir de cazip bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyuran banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ KREDİSİ ARALIK 2022

Zorlu ekonomik şartlar karşısında bütçeleri iyice sarsılan emekliler için karşılıksız nakit desteği hizmeti sunan Yapı Kredi Bankası, söz konusu promosyon tutarları bütçelerini toparlamaya yetmeyecek olan emekliler için bir de uygun faizli emekli kredisi kampanyası düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanyası kapsamında aralık ayının sonuna kadar hizmet vereceğini belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan emekli maaşı alan vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu kredi hizmetinin üst limitini 200 bin TL olarak açıkladı. Kredi ürününün başlangıç faizini yüzde 2,03 olarak belirleyen banka, yararlanılabilecek olan azami vade sayısını ise 36 ay olarak bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ KREDİSİ ÖRNEK HESAPLAMA TABLOLARI

Yapı Kredi Bankası'ndan emeklilere 200 bin TL'lik kredi hizmeti! 37 TL ödeyene anında 25 bin TL'lik destek verilecek!

200 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu emeklilere özel kredi hizmetine ilişkin örnek bir hesaplama tablosu oluşturan Yapı Kredi Bankası, söz konusu verileri şu şekilde sıraladı:

  • Kredi tutarı: 25 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 2,35
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Kredi tahsis ücreti: 125 TL
  • Aylık taksit tutarı: 1.124,44 TL
Yapı Kredi Bankası'ndan emeklilere 200 bin TL'lik kredi hizmeti! 37 TL ödeyene anında 25 bin TL'lik destek verilecek! ile ilgili etiketler Yapı Kredi Bankası emekli kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.