Yapı Kredi Bankası'ndan Büyük Kampanya! 1750 TL Verilecek! Geri Ödeme Şartı Olmadan

Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesinden emeklilere yönelik bir kampanya başlattığını açıkladı. Yapı Kredi emekli maaşını kendi bankasına taşımış olan emeklilere 1750 TL promosyon vereceğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesinden emeklilere yönelik bir kampanya başlattığını açıkladı. Yapı Kredi emekli maaşını kendi bankasına taşımış olan emeklilere 1750 TL promosyon vereceğini duyurdu. Bu duyuruya göre 31 ağustosa kadar emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşımış olan emeklilere bin 750 TL'ye varan nakit promosyon ödenecek. Yapı Kredi tarafından kampanyaya ait ayrıntılar açıklandı.

Bankaların yapmış oldukları kampanyalar vatandaşlar tarafından büyük merakla takip ediliyor. Emekli maaşlarını kendi bünyelerine çekmek isteyen bankalar adeta yarış içine girdi. Yapı Kredi Bankası 1750 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Promosyon Kampanyası İle Alakalı Ayrıntılar

1 Nisan 2021 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında emekli maaşını 3 sene boyunca Yapı Kredi den alma taahhüt veren müşterilerine 1750 TL'ye varan anında ödenecek promosyon avantajları sunuyor. Promosyonla ilgili taahhütnamesine imzalanmasının ardından ek bir şart olmadan promosyon ödemesi yapılacak. 1750 TL'ye kadar promosyon kampanyası dahilinde gerçekleşen başvuru aşaması Yapı Kredi mobil, Yapı Kredi internet şubesi, Müşteri İletişim Merkezleri ve şubeleri tarafından yapılmaktadır.

Birden Fazla Maaş Durumunda Promosyon Nasıl Alınır?

Sosyal Güvenlik Kurumu'nda birden çok aylık ödemesi yapılıyor olması halinde ödenecek promosyon tutarı şartların sağlandığı tarih itibari ile banka aracılığı ile yatmış en son gelir aylık tutarının toplamı göz önünde bulundurularak yapılır. Tüm gelir hesaplanır bir promosyon ödemesi yapılır. Nakit promosyon ödemesi 3 yıl içerisinde peşin olarak ödenir.

3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih göz önünde bulundurulur. Nakit ödenecek olan promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 senelik taahhüt süresi içinde paranın fazlalaşması durumunda ilave promosyon ödemesi yapılmaz. Nakit promosyonu ödenmesi durumunda taaddüdü bozan müşterilerden ödenmiş olan promosyon tekrar alınır.

Yapı Kredi Bankası'ndan Büyük Kampanya! 1750 TL Verilecek! Geri Ödeme Şartı Olmadan ile ilgili etiketler Banka
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.