Yapı Kredi Bankası sınırları zorladı! Yatırımcılara çekiliş ile 20 bin TL hediye edilecek! Son tarih 31 Ocak!

Birikimlerini kendi bünyesinde değerlendirmeyi tercih edecek olan yeni müşterileri için yeni bir çekiliş kampanyası düzenlediğini duyuran Yapı Kredi Bankası, detayları tüketiciler ile paylaştı.

Son bir yıldır hem ekonomi alanlarında hem de siyasi alanlarda yaşanan olumsuz gelişmeler, küresel çapta büyük sıkıntıların ortaya çıkmasına sebep oldu. Özellikle ülkemiz gibi gelişmeye devam eden ülkelerde yıkıcı tahribatlara sebep olan bu sıkıntılar, tüketicilerin birikimlerini de tehlikeye düşürdü.

Geride bırakmış olduğumuz senenin son çeyreğinden bu yana dalgalı grafiklere sahip olan döviz kurları ve altın piyasası sebebi ile birikimlerini değerlendirme noktasında tıkanma yaşayan vatandaşlar, günden güne değer kaybeden birikimleri için sıklık ile hisse senetlerine yönelmeye başladı. Bu noktada devreye giren Yapı Kredi Bankası, hisse senedi yatırımcıları için yeni bir çekiliş kampanyası düzenlediğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu yeni çekiliş kampanyasına yalnızca bireysel yeni müşterilerinin katılım sağlayabileceklerini ifade etti. Banka, ilgili kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN HİSSE SENEDİ HESABI AÇANLARA BİNLERCE TL’LİK PARA HEDİYESİ!

Yapı Kredi Bankası sınırları zorladı! Yatırımcılara çekiliş ile 20 bin TL hediye edilecek! Son tarih 31 Ocak!

Yapı Kredi Bankası yeni kampanyası kapsamında ilk kez Yapı Kredi Bankası Yatırım Hesabı ürününü kullanacak olan tüketicilere, TL hediyesi vereceğini ifade etti. TL hediyesi verecek olduğu kullanıcıları çekiliş ile belirleyecek olduğunu ifade eden banka, çekiliş kapsamında dağıtılacak olan hediye miktarlarını şu şekilde açıkladı:

  • 1 kişiye: 20 bin TL
  • 5 kişiye: 10 bin TL
  • 10 kişiye: 3 bin TL

YAPI KREDİ BANKASI’NIN ÇEKİLİŞ KAMPANYASINA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

1 Aralık 2022- 31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olacak olan yeni kampanyasına ilişkin başvuru detaylarını paylaşan Yapı Kredi Bankası, söz konusu kampanya için HISSENEDI yazılıp bir boşluk bıraktıktan 11 haneli T.C. kimlik numarasının yazılmasını ve 4470’e kısa SMS gönderilmesi gerektiğini ifade etti.

Yapı Kredi Bankası’nın mobil uygulaması üzerinden açılacak olan Yapı Kredi Bankası Yatırım hesabının 1 çekiliş hakkı tanımlanmasını sağlayacak olduğunu belirten banka, ilgili hesap üzerinden en az 1 lot pay senedi işleminin yapılması durumunda ise 5 adet ek çekiliş hakkının tanımlanacağını ifade etti.

Yapı Kredi Bankası yeni yatırım kampanyası kapsamında bireysel müşterilere tanımlanacak olan azami çekiliş hakkının 6 adet ile sınırlı olduğunu ifade etti.

Yapı Kredi Bankası sınırları zorladı! Yatırımcılara çekiliş ile 20 bin TL hediye edilecek! Son tarih 31 Ocak! ile ilgili etiketler Yapı Kredi Bankası Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.