Yapı Kredi Bankası emekliler için kesenin ağzını açtı! Son 25 gün! Maaşa ek 7 bin 500 TL'lik ödeme alma fırsatı!

Aralık ayına girilmesi ile birlikte emekli ek ödeme kampanyalarını tekrar düzenleyen Yapı Kredi Bankası, henüz promosyon ödemesi almamış olan emekliler ile kampanya ayrıntıları paylaştı.

Hizmet sektörünün hemen hemen her alanında ortaya çıkan yüksek oranlı zamların hizmet başlıklarına ve diğer hizmet ürünlerine direkt olarak etki etmesi, vatandaşların sabit maaşları ile geçinememelerine sebebiyet verdi. Özellikle işgüçleri düşen tek maaşlı emekli vatandaşları derinden etkileyen bu durum, ilgili grupta yer alan vatandaşların bütçe desteğine ihtiyaç duymalarına yol açtı. Bu noktada yeni dönemin karşılıksız ödeme hizmetlerinin başında gelen promosyon ödemeleri, emekli vatandaşların imdadına yetişti.

2018 yılında açıklanmış olan karar ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında bankalardan maaşlarına ek nakit ödeme alma fırsatına sahip olan emekli vatandaşlar, yeni dönemde artan enflasyona bağlı olarak nerede ise her ayın başında güncellenen emekli promosyonu kampanyalarını yakın takip altına aldı.

Sene sonuna doğru promosyon tutarlarının artacağını düşündükleri için şimdiye kadar herhangi bir bankadan ödeme almamış olan veya almış olsa dahi aradaki farkı ödeyerek promosyon getirisi daha yüksek olan bir bankaya transfer olmak isteyen tüm emekliler, aralık ayı promosyon kampanyalarını incelemeye başladı. Bu noktada devreye giren Yapı Kredi Bankası, promosyon ödemesi tutarlarını ve diğer ek ödeme tutarlarını güncellediğini duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ARALIK AYI EMEKLİ PROMOSYONU AÇIKLAMASI!

Yapı Kredi Bankası emekliler için kesenin ağzını açtı! Son 25 gün! Maaşa ek 7 bin 500 TL'lik ödeme alma fırsatı!

1 Aralık tarihi itibari ile emekli promosyonu kampanyasını güncellediğini duyuran Yapı Kredi Bankası, maaş hesabını 3 yıllığına bankaya taşıyan tüm emeklilere şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi:

  • 3 bin 500 TL’nin altında maaş alan vatandaşlara: 4.200 TL
  • Maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında maaş alan vatandaşlara: 4.900 TL
  • Maaşı 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alan vatandaşlara: 6.300 TL
  • Maaşı 10 bin TL ve üzeri tutarlarda maaş alan vatandaşlara: 7.000 TL

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN EMEKLİLERE PROMOSYON HARİCİ EK ÖDEME FIRSATLARI!

31 Ocak tarihine kadar en az 500 TL’lik harcama yapacak olan emekli müşterilerine 300 TL’lik para puan hediyesi vereceğini belirten Yapı Kredi Bankası, en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda 200 TL değerinde bir para hediyesinin daha tanımlanacağını bildirdi.

Yapı Kredi Bankası emekliler için kesenin ağzını açtı! Son 25 gün! Maaşa ek 7 bin 500 TL'lik ödeme alma fırsatı! ile ilgili etiketler Yapı Kredi Bankası emekli banka promosyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.