Premier League yıldızı Çaykur Rizespor'da... Karadeniz ekibi Yannick Bolasie'yi kadrosuna kattı

2016 yazında Crystal Palace'tan Everton'a 29 milyon euro bonservisle transfer olan ve Premier League'de 119 maça çıkan Yannick Bolasie, Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Karadeniz ekibi, 32 yaşındaki kanat oyuncusunun transferini ilgi çekici bir videoyla açıkladı.

Çaykur Rizespor, Fransız yıldız Yannick Bolasie'yi kadrosuna kattı. Kariyerinde Crystal Palace, Everton ve Aston Villa gibi Premier League kulüpleri bulunan 32 yaşındaki sol açık, 2 yıllık imza attı.

Karadeniz ekibi Tyler Boyd transferiyle büyük ilgi çeken "RizeFlix" videosuyla sosyal medyada yine ses getirdi. 

2016 yazında Crystal Palace'tan Everton'a 29 milyon euro bonservisle transfer edilen yıldız isim geçen sezon Middlesbrough formasıyla Championship'te kiralık oynadı. 15 maça çıkan Bolasie takımına 3 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

Bir dönem ismi Fenerbahçe'yle de anılan Yannick Bolasie, Süper Lig'e Çaykur Rizespor formasıla geldi.

Premier League yıldızı Çaykur Rizespor'da... Karadeniz ekibi Yannick Bolasie'yi kadrosuna kattı

DARİO MELNJAK AYRILDI

Çaykur Rizespor, Hırvat sol bek Dario Melnjak'la yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel oyuncumuz Dario Melnjak ile sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Dario Melnjak'a kulübümüze verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde kendisine başarılar dileriz" denildi.

Yeşil-mavili kulübe 2019-2020 sezonunun devre arasında transfer olan 28 yaşındaki Hırvat milli oyuncunun, 2021-2022 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunuyordu.

3. HAFTADA RAKİP ANTALYASPOR

Süper Lig'de sezona 3-0'lık Beşiktaş mağlubiyetiyle başlayan Bülent Uygun'un takımı, 2. haftada da evinde Fatih Karagümrük'le golsüz berabere kalmıştı. Karadeniz ekibi 3. haftada Antalyaspor deplasmanında...

Antalya Stadyumu'nda oynanacak ve 20.30'da başlayacak mücadeleyi Özgür Yankaya yönetecek. Karşılaşma beIN Sports HD 2'den naklen yayınlanacak.

Premier League yıldızı Çaykur Rizespor'da... Karadeniz ekibi Yannick Bolasie'yi kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Bülent Uygun Çaykur Rizespor Yannick Bolasie Dario Melnjak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.