Yanmaz kefenle gömülen mevta yanar mı, yanmaz mı?

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile gazeteci İsmail Saymaz Haber Global ekranlarında Erdoğan Aktaş'ın moderatörlüğünde karşı karşıya geldi. Geceye damga vuran tartışmalardan biri ise Cübbeli Ahmet'in sattığı 'yanmaz kefen' konusu oldu.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile gazeteci İsmail Saymaz, Haber Global ekranlarında karşı karşıya geldi.

YANMAZ KEFENLE GÖMÜLEN KİŞİNİN CESEDİ BOZULUR MU?

Türkiye'de tarikat yapılanmalarının tartışıldığı programda Gazeteci İsmail Saymaz'ın Cübbeli Ahmet'in yanmaz kefenle gömülen kişinin cesedinin bozulmayacağı iddiasını sorması üzerine ortalık gerildi.

 Yanmaz kefeni Şihabeddin Sühreverdi'nin kitabında yer aldığını iddia eden Cübbeli Ahmet'e bunların tamamen uydurma olduğunu söyleyen Saymaz, "Siz diyorsunuz ki bunu alırsanız kabir azabınız yumuşak geçer. Melekler gelir sana yardım eder. Cennet penceresi açılır. Ama en önemlisi ceset çürümez... Sühreverdi bunu görmüş mü?" diye sordu.

"DONU ÇÜRÜMEYEN ADAM GÖRÜLÜYOR TARİHTE"

Cübbeli Ahmet ise, "Biz o zatlara inanıyoruz. Kabri açmak haram nasıl açacak? Donu çürümeyen adam görülüyor tarihte. Gördüm demesine gerek yok..." cevabını verdi.

Yanmaz kefenle gömülen mevta yanar mı, yanmaz mı? ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Cübbeli Ahmet Haber Global
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.