Yanlışlıkla saçına saç kremi yerine en güçlü yapıştırıcılardan birini sürdü!

Louisiana'da bir kadın saçına yanlışlıkla saç kremi yerine dünyanın en güçlü yapıştırıcılarından birini sürdü. Kadının videosu ABD'de viral olurken, kadın 1 ay boyunca aynı saç modeliyle gezmek zorunda kaldı. Yapıştırıcı, en sonunda yapılan ameliyatla çıkartılabildi.

Louisiana'da yaşayan bir kadının, saçına yanlışlıkla saç spreyi yerine 'Gorilla Glue' olarak bilinen en güçlü yapıştırıcılardan birini sürdüğü görüntülerin yer aldığı video, sosyal medyada viral oldu. 

GORİLLA GLUE KIZI ARTIK SAÇ ÇIKARAN ÜRÜNLER PAZARLIYOR

SuperHaber tarafından çevirisi yapılan CNN International'ın haberine göre; Tessica Brown ismindeki kadın, internet aleminde 'Gorilla Glue Kızı' olarak anılıyor. Gorilla Glue Kızı, 'Forever Hair' ismindeki bir ürününü Çarşamba günü sosyal medya kanalından tanıttı. Söylediğine göre ürün saçların çıkmasını ve uzamasını sağlıyor. 

Yanlışlıkla saçına saç kremi yerine en güçlü yapıştırıcılardan birini sürdü!

Tanıtım sırasında yanlış kutuyu alarak içindeki sıvıyı saçına süren Brown ise durumu anladığında her şey için çok geçti. Tessica Brown, saniyeler içinde kuruyan ve bilinen en güçlü yapıştırıcılardan biri kabul edilen 'Gorilla Glue' yu saç kremiyle karıştırdı ve saçlarına yapıştırıcıyı sürdü. 

SAÇLARI KASKA DÖNÜŞTÜ

Saçları ise zaman durmuşçasına hiç bozulmadan aynı şekilde bir ay boyunca sabitlendi. Saçları için, 'Kırılmaz bir kaska dönüştü' yorumunu yapan Brown ise sosyal medyada viral oldu.

İnsanların çözüm önerilerinin çoğu işe yaramazken çözümü bulmak adeta bir yarışa döndü.

AMELİYATA ALINDI

Her ne yaptıysa yapsın asla saçından çıkmayan yapıştırıcı yüzünden kadın ameliyatlık oldu.

Ameliyatı gerçekleştiren Dr Michael Obeng, elinden geleni yapmasına rağmen saçın çoğunun kesilmek zorunda kalındığını açıkladı. 

 

,

Yanlışlıkla saçına saç kremi yerine en güçlü yapıştırıcılardan birini sürdü! ile ilgili etiketler Saç Kadın louisiana gorilla glue
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.