'Yanlış yerdesiniz' dedi, bikinili paylaşım yaptı!

Ünlü sunucu Ece Erken, sansürleyerek paylaştığı bikinili fotoğraf ile tepkilere neden oldu. Takipçilerinin ısrarı üzerine yeni bir poz paylaşan Erken, fit vücudunu sergilemekten çekinmedi.

Oğlu Eymen'le tatil yapan güzel sunucu Ece Erken'in bikinili fotoğrafları sosyal medyayı salladı. Salıncakta çekilmiş fotoğrafını vücudunu buzlayarak paylaşan Erken'in bu hareketi tepkilere neden oldu. Hayranlarının mesajlarına dayanamayan Erken, "Hadi sizi kırmayayım" diyerek bikinili fotoğrafını paylaştı.

HAYRANLARININ BİKİNİLİ FOTOĞRAF İSTEĞİNİ KIRMADI

İlk attığı fotoğrafı tepkilere neden olan Ece Erken, boydan çekilmiş bikinili fotoğrafını "İstediğim fotoğrafı sansürler istediğimi koyarım, düşünce özgürlüğü diye zırvalayanların buna saygı duymayıp, yorum yazmaları. Hadi sizi kırmayayım ben denize bikiniyle giriyorum" yorumuyla paylaştı.

'Yanlış yerdesiniz' dedi, bikinili paylaşım yaptı!

"BİKİNİLİ FOTOĞRAF İÇİN YANLIŞ YERDENİZ"

Erken, geçtiğimiz gün "Yalnız, mutlu, huzurlu. Filtrelemeye takan değerli arkadaşlar, manzara ve denize odaklanma amaçlı. Ama illa bikinili görmek istiyorsanız nadir paylaşım yaparım. Yanlış yerdesiniz" diyerek bikinili fotoğrafını da vücudunu buzlayarak atmıştı.

'Yanlış yerdesiniz' dedi, bikinili paylaşım yaptı! - Resim : 2

'Yanlış yerdesiniz' dedi, bikinili paylaşım yaptı! ile ilgili etiketler Ece Erken Bikini Instagram cesur poz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.