Yankı Erel, çiftlerde Wimbledon çeyrek finalinde!

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda gençler çift erkeklerde mücadele eden Yankı Erel ile Finlandiyalı partneri Virtanen çeyrek finale yükseldi.

Sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da gençler kategorisinde çiftlerde mücadele eden milli tenisçilerden Yankı Erel ile Finlandiyalı partneri Otto Virtanen, çeyrek finale çıktı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen turnuvanın onuncu gününde gençler çift erkeklerde ikinci tur maçına çıkan milli sporcu Yankı Erel ve Finlandiyalı partneri Otto Virtanen, Fransız Titouan Droguet ve Bulgaristanlı Simon Anthony Ivanov ile karşılaştı.

Yankı Erel, çiftlerde Wimbledon çeyrek finalinde!

Toplam 1 saat 43 dakika süren mücadelenin ardından Yankı Erel-Otto Virtanen ikilisi, rakiplerini 3-6, 7-6 ve 6-4'lük setlerle 2-1 yenerek adlarını çeyrek finale yazdırdı.

Yankı Erel ile Otto Virtanen, çeyrek finalde 3 numaralı seribaşı Fransız Hugo Gaston-Clement Tabur ikilisiyle yarın karşılaşacak.

Yankı Erel, çiftlerde Wimbledon çeyrek finalinde! ile ilgili etiketler Wimbledon yankı erel çeyrek final otto virtanen
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.