'Yanıyorsun Fuat abi' sahnesi gerçek oldu!

Malatya'da seyir halinde olan bir kağıt toplama aracında yangın çıktı. Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden Sakar Şakir'de geçen efsane 'Yanıyorsun Fuat abi' repliği gerçek oldu.

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden Sakar Şakir'de geçen efsane 'Yanıyorsun Fuat abi' repliği Malatya'da gerçek oldu.

Malatya'daki Buhara Bulvarı üzerinden Adliye Kavşağı istikametine seyir halinde olan bir kağıt toplama aracında yangın çıktı.

'Yanıyorsun Fuat abi' sahnesi gerçek oldu!

Araç sürücüsünün yangını fark etmeden ilerlediğini gören çevredeki araç sürücüleri korna çalarak sürücüyü uyarmaya çalıştı. Yapılan ikazlar sonrası durumu fark eden motosiklet sürücüsü aracı yol kenarına çekerek çevredekilerin de yardımıyla yangını söndürmeye çalışsa da başarılı olamadı.

'Yanıyorsun Fuat abi' sahnesi gerçek oldu! - Resim : 2

Aracı komple saran yangın ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülebildi. Motosiklet kullanılmaz hale geldi.

'Yanıyorsun Fuat abi' sahnesi gerçek oldu! ile ilgili etiketler Malatya Kemal Sunal araç yangını Yanıyorsun Fuat abi Sakar Şakir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.