Yanımda Kal filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

2 Kasım Kanal D yayın akışında yer alan Yanımda Kal filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yanımda Kal hangi kanalda? Yanımda Kal oyuncuları kimlerdir?

2 Kasım Kanal D yayın akışında yer alan Yanımda Kal adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Yanımda Kal filmi 2018 yılında vizyona girmiştir.

Yanımda Kal Filminin Konusu Nedir?

Yanımda Kal, işkolik bir adam ile sokak şarkıcısı bir kızın hikayesini konu ediyor. Emir Kurt, genç bir iş adamıdır. İşçi sınıfı bir aileden gelen Emir’in hayatı çalışmakla geçer. Hayatındaki her şeyi geri plana atıp gece gündüz çalışarak sahip olduğu konuma ulaşır. Önemli bir yatırım bankasında çalışan Emir’in kendini sadece işe adaması onun insanlarla ilişki kurmakta zorlanmasına neden olur. Hayatı sadece işten ibaret olan Emir’in yaşamı Zeynep ile karşılaşması ile bambaşka bir hal alır. Zeynep, sokak şarkıcısı olan, neşe dolu genç bir kızdır. Bir tesadüf sonucu bir araya gelen Emir ve Zeynep kısa sürede birbirlerinin vazgeçilmezi haline gelir. Emir, Zeynep ile adeta hayata yeniden başlamıştır. Ancak çiftin bu mutluluğu Zeynep’in amansız bir hastalığa yakalanması ile yarım kalır.

Yanımda Kal Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Mustafa Uğur Yağcıoğlu

Oyuncular: Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral, Murat Aygen

Tür:  Romantik

Yapım Yılı: 21 Aralık 2018 / 1s 45dk

Yanımda Kal filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Kanal D yanımda kal filmi izle filminin konusu nedir hangi kanalda konusu nedir oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.