Yangından kurtarılan kaplumbağaya su ikram edildi

Orman yangınından etkilenen bir kara kaplumbağasına uygulanan tedavi ve ikram edilen su, duygulandırdı. Yüzlerce yıl yaşayabilen ve gezegenimizi paylaştığımız bu değerli canlının ömrü boyunca hatırlayacağı yorman yangınının yaraları, vatandaşlar tarafından sarıldı.

Tüm türkiye tek yürek, tek yumruk olmuş şekilde orman yangınlarıyla mücadele ederken, gezegenimizin diğer sakinlerinin de yaraları sarılmaya devam ediyor. 

Yangından etkilenen hayvanların tedavi edilme ve kurtarılma görüntüleri yurdun her yerinden gelmeye devam ederken bir video da Rıdvan Dilmen tarafından Twitter üzerinde paylaşıldı. 

KAPLUMBAĞAYI KURTARDILAR

Görüntülerde, orman yangınından etkilenmiş bir kara kaplumbağası önce su dökülerek soğutuluyor, sonra da kesilmiş bir pet şişe tabanının içinde su ikram ediliyor. Kaplumbağanın durumunun ise tedavi sonrası daha iyi olduğu görülebiliyor. 

200 yıla kadar yaşayabilen canlı, ömrü boyunca unutmayacağı bu felaketten vatandaşların müdahalesi sonucu kurtuldu. 

 

Yangından kurtarılan kaplumbağaya su ikram edildi ile ilgili etiketler kaplumbağa Yangın Orman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.