Yangından etkilenen vatandaşların elektrik faturaları 3 ay ertelendi

Türkiye, peş peşe çıkan orman yangınları sonrası yaralarını sarıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bu kapsamda yangından etkilenen vatandaşların elektrik faturalarının 3 ay ertelendiğini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Marmaris'te açıklamalarda bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Köyceğiz yangınında yerleşim yerlerinde tehdidin ortadan kaldırıldığını ve yangının sonuna doğru gelindiğini söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Fatih Dönmez ise, bu sabah saat 06.30 itibarıyla Yeniköy Termik Santrali'nin ilk ünitesinin çalışmaya başladığını yarın da ikinci üniteyi devreye alacaklarını söyledi.

YANGINDAN ETKİLENENLERİN ELEKTRİK FATURALARINA ERTELEME

Bakan Dönmez, yangından etkilenenlerin elektrik faturalarının 3 ay ertelendiğini açıkladı.

Yangından etkilenen vatandaşların elektrik faturaları 3 ay ertelendi ile ilgili etiketler Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Fatih Dönmez Yangın elektrik faturası elektrik borcu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.