Yangından etkilenen kadına ilk müdahaleyi AK Partili milletvekili yaptı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde devam eden yangına müdahale devam ediyor. Yetkililer yaklaşık 100 bin hektarlık alanın küle döndüğünü belirtiyor. Karagöz mahallesinde yangından etkilenen bir kadına ilk müdahaleyi AK Parti Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal yaptı. Çokal'ın müdahalesi sonrası kendine gelen kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Antalya Manavgat'ta 10'uncu günde orman yangını devam ediyor. Ekiplerin sahada zorlu mücadele ile söndürüp soğuttuğu alanlar ise geride yaşam belirtisi olmayan simsiyah bir görüntü bıraktı.

Yanan ağaçların gövdeleri kömüre dönerken, zemin de simsiyah külle kaplandı. Havadan görüntülenen bu alanların çok geniş alana yayıldığı dikkati çekerken yangından daha az zarar gören yerlerin ise sarı renge büründüğü gözlendi. Yetkililer, yangında küle dönen orman alanı miktarının 100 bin hektarın üzerinde olduğunu belirtti.

Yangından etkilenen kadına ilk müdahaleyi AK Partili milletvekili yaptı

BAYGINLIK GEÇİREN KADINA İLK MÜDAHALE AK PARTİLİ VEKİLDEN

Manavgat'ta yangının etkilediği mahallelerden biri olan Karaöz Mahallesi'nde baygınlık geçiren kadına ilk müdahaleyi, göz doktoru olan AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal yaptı. Günlerdir yangının tehdit ettiği mahalledeki evinde bir anda fenalaşan ve yeri yığılan yaşlı kadının yakınları çevreden yardım istedi.

Yangından etkilenen kadına ilk müdahaleyi AK Partili milletvekili yaptı - Resim : 2

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Bu sırada yangınla müdahale çalışmalarının koordinasyonu ve hasar tespit çalışmaları için mahallede bulunan AK Parti'nin doktor milletvekili Tuba Vural Çokal durumdan haberdar oldu ve hızla eve giderek kadına müdahale etti. İlk müdahaleyi yapan Çokal, bir yandan da sağlık ekiplerini arayarak, hastanın durumu hakkında bilgi verdi. Çokal'ın müdahalesinin ardınan kendine gelen yaşlı kadın, sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Yangından etkilenen kadına ilk müdahaleyi AK Partili milletvekili yaptı ile ilgili etiketler Manavgat Yangın AK Parti Kadın Tuğba Vural Çokal müdahale baygınlık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.