Yangında mahsur kalan çocuklar açılan çarşafa atladı

Esenler'de bir binanın girişinde bulunan elektrik saatlerinde yangın çıktı. Binanın üst katlarında mahsur kalan 3'ü çocuk 4 kişi büyük panik yaşadı. Mahsur kalanlar vatandaşların açtığı çarşafa atladı. Olayda 2 kişi yere düşerek yaralandı.

İstanbul'un ilçesi Esenler'de bir binanın girişinde bulunan elektrik saatlerinde yangın çıktı.

Vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirirken, alevler kısa sürede büyüdü. Binanın üst katlarını duman kapladı. Bunun üzerine üst katta bulunan bir aile büyük panik yaşadı. Cama çıkan kişiler, sokakta bulunan vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşlar evlerinden getirdiği çarşafı gererek üst katta bulunan 3'ü çocuk 4 kişinin atlamasını istedi.

Yangında mahsur kalan çocuklar açılan çarşafa atladı

İlk önce çocuklar atlamaya başladı. İlk atlayan çocuk vatandaşların zayıf tuttuğu kısımdan yere çakıldı. Daha sonra diğer çocuklar ve anne teker teker aşağıya atladı. Yaşanan can pazarı saniye saniye kameraya yansıdı.

Yangında mahsur kalan çocuklar açılan çarşafa atladı - Resim : 2

Bu esnada yan tarafta bulunan market ve sokakta bulunan başka bir esnaf yangına, yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederek büyümesini engelledi. Yaşanan can pazarının ardından yaralanan vatandaşlar ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

İHA

Yangında mahsur kalan çocuklar açılan çarşafa atladı ile ilgili etiketler Esenler Yangın aşağı atladılar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.