Yangında mahsur kalan bebek ile engelli kadını itfaiye kurtardı

Beyoğlu'nda, 4 katlı binanın 2'nci katında yangın çıktı. Yoğun duman nedeniyle binada mahsur kalan bebek ile engelli kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dumandan etkilenenlere ilk müdahale ambulansta yapıldı.

İstanbul'un ilçesi Beyoğlu'nda saat 17.30'da 4 katlı binanın 2'inci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yenişehir Mahallesi Direkçibaşı Sokak'taki dairenin boş olduğu öğrenilirken, oluşan yoğun duman nedeniyle üst katlarda oturan bina sakinleri dairelerinde mahsur kaldı.

Yangında mahsur kalan bebek ile engelli kadını itfaiye kurtardı

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden ekipler, merdiven yardımıyla da dairelerinde mahsur kalanları dışarı çıkardı. Bebeğiyle birlikte mahsur kalan bir kişi, itfaiye ekiplerince kurtarıldıktan sonra ambulansa alındı.

Yangında mahsur kalan bebek ile engelli kadını itfaiye kurtardı - Resim : 2

Bu sırada, yürüme engelli olduğu için dairesinden çıkamayan bir kadın ise bir sedye yardımıyla dışarı çıkarıldı. Vatandaşları sokağa döken yangında dumandan etkilenenlere ambulanslarda müdahale edilerek oksijen verildi. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmaları sonucu söndürüldü.

DHA

Yangında mahsur kalan bebek ile engelli kadını itfaiye kurtardı ile ilgili etiketler Beyoğlu Yangın kurtarma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.