Yangında evini kaybetmişti! Demet Akalın Fatma Teyze'ye verdiği sözü tuttu!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında evini kaybeden Fatma Öksüzoğlu'na verdiği sözü tuttu. Akalın, Öksüzoğlu için yaptırdığı evin son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında çoğu vatandaş evlerini ve hayvanlarını kaybetmişti. Büyük yangından zarar görenler için tüm Türkiye seferber olmuş, bölgedeki vatandaşlara yardım ulaştırabilmek var gücüyle çalışmıştı.

Yangında evini kaybetmişti! Demet Akalın Fatma Teyze'ye verdiği sözü tuttu!

EV SÖZÜ VERMİŞTİ

Yangın felaketinde hem sosyal medyada hem de yardım kuruluşları aracılığıyla yaraları sarmaya çalışan ünlü şarkıcı Demet Akalın, yangında kaybettiği evinin bahçesine attığı yatak üstünde uyuduğu anlarla yürekleri parçalayan Fatma Öksüzoğlu'na ev sözü vermişti.

Yangında evini kaybetmişti! Demet Akalın Fatma Teyze'ye verdiği sözü tuttu! - Resim : 2

İŞTE EVİN SON HALİ 

Akalın Fatma Teyze'ye verdi sözü tuttu. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından Fatma Teyze için yaptırdığı evin son halini paylaştı.

Yangında evini kaybetmişti! Demet Akalın Fatma Teyze'ye verdiği sözü tuttu! - Resim : 3

Yangında evini kaybetmişti! Demet Akalın Fatma Teyze'ye verdiği sözü tuttu! ile ilgili etiketler Antalya Demet Akalın yangın Orman Yangını Fatma Öksüzoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.