Yangına havadan müdahale eden ekiplerin bir günü bu haritada!

Orman Genel Müdürlüğü, Twitter hesabından Edremit Kazdağları Milli Parkı’nda çıkan yangını söndürme çalışmalarına katılan hava ekiplerinin hareketliliğini gösteren bir video paylaşarak "Karada kahramanlarımız, havada çelik kanatlarımızla nerede yangın varsa biz oradayız" notunu ekledi.

Ülkemizde son haftalarda meydana gelen orman yangınları gözleri yangın söndürme ekiplerinin fedakarlıklarına çevirmişken Orman Genel Müdürlüğü'nden anlamlı bir paylaşım geldi. 

OGM'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Edremit Kazdağları Milli Parkı’nda çıkan yangına müdahale eden hava ekiplerinin bir gün boyunca olağanüstü hareketliliği gözler önüne serildi.

İşte o paylaşım:

 

 

 

Yangına havadan müdahale eden ekiplerin bir günü bu haritada! ile ilgili etiketler orman yangınları orman genel müdürlüğü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.