Yangın söndürme uçağı düşmüştü! Aynı bölgede alevler yeniden yükseldi

Kahramanmaraş’ta çıkan orman yangınını söndürme çalışması esnasında düşen Beriev Be-200 tipi uçağın düştüğü alanın yakınlarında yeniden alevler yükselmeye başladı. Alevlerin büyümeden söndürülmesi için karadan müdahale başlatıldı.

Kahramanmaraş'ta çıkan orman yangınına müdahale etmek için Adana'dan havalanan ve içerisinde 8 mürettebatın bulunduğu yangın söndürme uçağı, soğutma çalışması için ormanlık alana su bıraktıktan sonra kayalık alana çarparak düştü.

Helikopterde bulunan 5'i Rus, 3'ü Türk olmak üzere toplam 8 mürettebatın hayatını kaybettiği kazanın ardından bölgede etkili olan rüzgarla birlikte ormanlık alanda yeniden alevler yükselmeye başladı.

Bölgede alevlerin büyümeden söndürülmesi için karadan müdahale başlatıldı.

 

Yangın söndürme uçağı düşmüştü! Aynı bölgede alevler yeniden yükseldi ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Orman Yangını uçağın düştüğü yer

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.