"Yangın" provokasyonu... Marmaris'te NTV ve TRT'ye çirkin saldırı!

Marmaris'te orman yangınını yerinden takip ederek haberleştiren gazeteciler saldırıya uğradı. NTV İzmir Temsilcisi Merih Ak ve Kameraman Burak Uygun, TRT Haber Muhabiri Duygu Tuncer ve Kameraman Serhat Alabuğa darp edildi

Marmaris yangınını bölgeden zor şartlar altında kamuoyuna aktarmaya çalışan NTV Ege Bölge Temsilcisi Merih Ak ve NTV Kameramanı Burak Uygun ile TRT Muhabiri Duygu Tuncer ve TRT Kameramanı Serhat Alabuğa'nın, Hisarönü Mahallesinde bilgi toplayıp, yayın hazırlığı yaptıkları sırada bir grup provokatörün saldırısına uğradı.

Gazeteciler öfkeli grup tarafından darp edilirken İzmir Gazeteciler Cemiyeti saldırıyı kınadı.
 
İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

"Meslektaşlarımıza Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi TRT Haber Muhabiri Duygu Tuncer ve Kameraman Serhat Alabuğa, Cemiyetimiz Üyesi NTV İzmir Temsilcisi Merih Ak ve Kameraman Burak Uygun ülkemizdeki çeşitli bölgelerde devam eden orman yangınlarında haber takibi yaparken saldırıya uğramıştır. Gazetecilerin haber yapma hakkı engellenemez. Meslektaşlarımıza görev başında yapılan saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun diliyoruz."

Ayrıca Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut da, "Görevleri başında darp edilen meslektaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletirken, çirkin saldırıyı gerçekleştiren kişileri kınıyor, bu günlerin birlik, beraberlik ve dayanışma günleri olduğunu hatırlatmakta yarar görüyorum." diyerek saldırıyı kınadı.

"Yangın" provokasyonu... Marmaris'te NTV ve TRT'ye çirkin saldırı! ile ilgili etiketler TRT NTV Saldırı muhabir kameraman Marmaris
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.