Yangın faciası! Doğal gaz sızdı, 20'den fazla ev küle döndü

Hindistan'da doğal gaz sızıntısından çıkan yangın bir anda diğer evlere sıçradı. Art arda patlamaların meydana geldiği yangına çok sayıda itfaiye aracı müdahale ederken, en az 20 ev küle döndü.

Hindistan’ın Cemmu Keşmir bölgesinde bir evde sızan doğal gazdan yangın çıktı. Baramulla kasabasının Noorbagh bölgesindeki mahalle alevler içinde kaldı. Yangının kısa sürede büyümesi ile en az 20 ev küle döndü.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken, yangının bir evde meydana gelen doğal gaz sızıntısı sonucu başladığı aktarıldı.

Yangın faciası! Doğal gaz sızdı, 20'den fazla ev küle döndü

Vatandaşlar da yangını söndürmek için ekiplere yardım etti. Zaman zaman yanan evlerde patlamaların meydana geldiği görüldü. Olayda henüz ölen ya da yaralanan olup olamadığı konusunda bilgi paylaşılmadı.

Yangın faciası! Doğal gaz sızdı, 20'den fazla ev küle döndü ile ilgili etiketler Hindistan Yangın doğal gaz sızıntısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.