Yangın çıkan metrodan böyle kaçtılar!

İstanbul'un ilçesi Eyüpsultan'da bulunan Veysel Karani Akşemsettin Metro Durağı'nda metronun klimasından yangın çıkmıştı. Yangında yoğun duman oluşurken, vatandaşların metrodan çıkışı bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'un ilçesi Eyüpsultan'da bulunan Veysel Karani Akşemsettin Metro Durağı'nda metronun klimasında çıkan yangın sonrası oluşan yoğun duman, bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, metronun içinin yoğun dumanla kaplı olduğu, vatandaşlarında yürüyerek tünelden çıktığı görüldü.


Mecidiyeköy - Mahmutbey sürücüsüz metro hattında metronun klimalarında yangın çıkmış, yangın nedeniyle metro seferleri aksamıştı. Paniğe neden olan olay sonrası yaşananlar ve tüneldeki duman cep telefonu kamerasına yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde metronun içinin yoğun dumanla kaplandığı ve yolcuların yürüyerek metrodan çıktığı görüldü.

 

Yangın çıkan metrodan böyle kaçtılar! ile ilgili etiketler İstanbul Eyüpsultan metro Yangın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.