Yangın bölgesinde fotoğraf çektirip ayrılan Muharrem İnce'ye tepki: Poz verme icraat yap!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yangında zarar gören bölgeleri incelemesi üzerine Erdoğan'a "Halkın arasına in" diyen Muharrem İnce'nin Manavgat ilçesinde fotoğraf çektirip gitmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Yanan bölgede poz verip hızlıca alandan uzaklaşan İnce'ye mağdurlardan biri, "Fotoğraf çekilmeyle olmaz bu iş. İcraat yap icraat" dedi.

Memleket Partisi’nin Genel Başkanı Muharrem İnce, Antalya’nın Manavgat ilçesinde yangında zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

Yangın bölgesini uzaktan inceleyen İnce, alevlerin söndürüldüğü bir noktada poz verip fotoğraf çektirdi. 

"FOTOĞRAF ÇEKİLMEYLE OLMAZ BU İŞ"

Bu anlara yangın mağdurlarından biri de şahit oldu. Hızlıca fotoğrafını çektirdikten sonra arabasına yönelen Muharrem İnce’ye seslenen mağdur, “Fotoğraf çekilmeyle olmaz bu iş." dedi.

“İCRAAT İSTİYORUZ İCRAAT”

Yürüyüşünü sürdüren İnce, herhangi bir cevap vermedi.

Aynı mağdur, “İcraat istiyoruz icraat. Ben sakat bir adamım” deyince, bu kez kafasını kaldıran Muharrem İnce, “Doğru söylüyorsun” demekle yetindi.

Yangın bölgesinde fotoğraf çektirip ayrılan Muharrem İnce'ye tepki: Poz verme icraat yap! ile ilgili etiketler Muharrem İnce Manavgat Yangın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.