Yangın alanında duygulandıran görüntü: Yaşlı kadın ekiplere böyle erzak taşıdı!

Manavgat'ta günlerdir devam eden orman yangınlarına sabahın ilk ışıklarıyla birlikte TOMA'larla müdahale edilirken yangın bölgesinde vatandaşların cansiperane destekleri her geçen gün duygulandırıyor. Son olarak söndürme çalışmalarında sırtındaki çantayla ekiplere ekmek ve su taşıyan bir yaşlı kadın bölgede görev alan bir köylü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi yakınlarında 4 gündür yoğunlaşan orman yangınına, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte havadan yoğun müdahale başlatıldı.

SU ATIŞI YAPAN PİLOTLARI VATANDAŞLAR ALKIŞLADI

Ormana ait yangın söndürme helikopterlerine askeri helikopterler de eşlik etti. Altına suyu taşıması için bambi monte edilen askeri helikopterlerin yangında ilk kez görev aldığı görüldü. Vatandaşlar, su atışı yapan pilotları alkışlayarak selamladı.

TOMALAR DA DESTEK VERİYOR

Bölgede söndürülen fakat soğutma çalışmalarının devam ettiği noktalarda ise Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait TOMA'lar devreye girdi. Bölgede ormancılar tarafından farklı noktalara sirayet etmemesi için tampon bölge açma çalışmaları yapılıyor. Hizar motorlarıyla kesilen ağaçlar, alevlerin olduğu yöne doğru devrilerek ateşin önü kesilmeye çalışılıyor.

Yangın alanında duygulandıran görüntü: Yaşlı kadın ekiplere böyle erzak taşıdı!

SIRTINDAKİ ÇANTA İLE ERZAK TAŞIDI

Murtiçi'nde yaşlı bir kadında de alevlerle mücadele eden ekiplere sırtındaki çanta ile su, ekmek taşıdı. Kadının yaşına rağmen dik yamaçta yorgunluğa dahi aldırış etmeden gidişi, bölgede görev alan bir köylü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

 

Yangın alanında duygulandıran görüntü: Yaşlı kadın ekiplere böyle erzak taşıdı! ile ilgili etiketler Yangın Manavgat Antalya erzak ekip yaşlı kadın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.