Yanan otomobili bakın nasıl söndürmeye çalıştılar

etse de başarılı olmadı. Çevredeki vatandaşlar ise yanan otomobile kar topu alarak söndürmeye çalıştı. Vatandaşların o anları saniye saniye görüntülendi

Olay dün öğle saatlerinde Ümraniye Saray Mahallesi'nde meydana geldi. Bir sürücü caddede ilerlediği sırada otomobilinin motor kısmından alevler yükselmeye başladı. Sürücü araçtan inerek yangın söndürme tüpüyle yangına müdahale etmeye çalıştı. Müdahale yetersiz kalınca alevler kısa sürede büyüdü.

Yanan otomobili bakın nasıl söndürmeye çalıştılar

Çevredeki vatandaşlar kartopu ve yerden biriktirdiği karlarla yangına müdahale etti. Vatandaşların karla müdahalesi sonrası alevler bastırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaparak yangını tamamen söndürdü.

Yanan otomobili bakın nasıl söndürmeye çalıştılar - Resim : 2

Otomobilde hasar meydana gelirken, vatandaşların kartopu atarak yangına müdahalesi cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Yanan otomobili bakın nasıl söndürmeye çalıştılar - Resim : 3

 

Yanan otomobili bakın nasıl söndürmeye çalıştılar ile ilgili etiketler İstanbul Otomobil Yangın kar topu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.