Yanan evde mahsur kalan 5 çocuk öldü!

ABD’nin Pennsylvania eyaletinde bir evde çıkan yangında alevler arasında mahsur kalan 5 çocuk yanarak can verdi. Yangından 1 kadın ile 12 ve 17 yaşlarında 2 çocuk penceden atlayarak kurtuldu.

ABD’nin Pennsylvania eyaletinin Erie şehrinde bulunan bir evde gece saatlerinde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Yangına müdahale eden itfaiye erleri yangını kısa süre içinde kontrol altına aldı. Yetkililer yangın sırasında evde yaşayan 1 kadının ve 12 ile 17 yaşındaki 2 çocuğun pencereden atlayarak kurtulduğunu belirtti.

Yanan evde mahsur kalan 5 çocuk öldü!

Yaralılar hastaneye kaldırılırken yetkililer yangında 5 çocuğun öldüğünü duyurdu.

Erie İtfaiyesi Şefi Guy Santone, kurbanların yaşlarının 8 ay ile 7 yıl arasında değiştiğini söyledi. Erie Polis Şefi Dan Spizarny yaptığı açıklamada, evde daha fazla ceset olup olmadığıyla ilgili tahkikatın devam ettiğinin de altını çizdi.

Yanan evde mahsur kalan 5 çocuk öldü! - Resim : 2

İtfaiye Departmanı tarafından yapılan açıklamada, “Bu korkunç trajediden etkilenen herkese en derin baş sağlığı dileklerimizi sunuyoruz ve hayatta kalanları düşüncelerimizde ve dualarımızda tutuyoruz" denildi.

Yanan evde mahsur kalan 5 çocuk öldü! ile ilgili etiketler ABD Yangın itfaiye
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.