'Yan bakma' cinayetinin zanlıları Suriyeli çıktı

Kayseri'de, yan bakma meselesi nedeniyle tartıştıkları Mehmet Akkoyun'u öldürdükleri şüphesiyle aranan Suriyeli 3 zanlı, ülkelerine kaçmak isterken yakalandı.

Olay, önceki gün Melikgazi İlçesi Çorakçılar Mahallesi'nde bulunan bir parkta meydana geldi. Parkta yan bakma meselesi yüzünden çıkan tartışmada 20 yaşındaki Mehmet Akkoyun, Suriye uyruklu İ.E.H. (22), S.O. (19) ve M.M. (17) ile kavga etti.

Suriyeli gençlerin bıçaklı saldırısı sonucu Akkoyun aldığı darbelerle olay yerinde hayatını kaybederken kavgayı ayırmaya çalışan 38 yaşındaki Yusuf Yurdakul ise yaralandı.

Şüpheliler olay yerinden kaçarken İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çevrede bulunan yaklaşık 200 işyerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

'Yan bakma' cinayetinin zanlıları Suriyeli çıktı

Yapılan araştırmada zanlıların olayın ardından geceyi dışarıda geçirdiği ve yakalanmamak için cep telefonlarının sim kartlarını çöpe attıkları ve Suriye'ye kaçış hazırlığında oldukları saptandı. Kaçış güzergahında önlem alan polis, cinayet zanlısı 3 Suriyeli genci kısa süreda yakaladı.

Şüpheliler, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Akkoyun'un yaşamını yitirdiği parkta toplanan bir grup vatandaş, Cumhuriyet Meydanı'na kadar tepki yürüyüşü düzenledi.

'Yan bakma' cinayetinin zanlıları Suriyeli çıktı ile ilgili etiketler cinayet Suriyeli yan bakma zanlı yakalama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.