Yaman Taciroğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Demet Özdemir'in sevgilisi mi?

Yaman Taciroğlu kimdir? Sevilen oyuncu Demet Özdemir'in sevgilisi olduğu iddia edilen Yaman Taciroğlu ismi sosyal medyanın gündemine oturuyor. TV8 ekranlarında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan güzel oyuncunun hayranları Yaman Taciroğlu kimdir? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte Yaman Taciroğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Demet Özdemir'in sevgilisi mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yaman Taciroğlu kimdir? TV8 ekranlarında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan güzel oyuncunun hayranları Yaman Taciroğlu kimdir? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Sevilen oyuncu Demet Özdemir'in sevgilisi olduğu iddia edilen Yaman Taciroğlu ismi sosyal medyanın gündemine oturuyor. İşte Yaman Taciroğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Demet Özdemir'in sevgilisi mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

YAMAN TACİROĞLU KİMDİR?

Yaman Taciroğlu, Nedret-Ali Zafer Taciroğlu'nun oğludur. Yaman Taciroğlu'nun annesi ise ünlü modacı Nedret Taciroğlu'dur. Yaman Taciroğlu'nun 1988 yılı doğumlu olduğu ve 32 yaşınd olduğu biliniyor.

YAMAN TACİROĞLU NE İŞ YAPIYOR?

Yaman Taciroğlu, Taciroglu Şirketler Grubu'nda Kurul Üyesi'dir. Yaman Taciroğlu, aynı zamanda Fenerbahçe Spor kulübünde kürek takımında da yer aldı.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992’de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul’a taşındı. Özdemir, bir röportajda babasıyla ilişkisi hakkında “Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır.” demişti.

Bengü’nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başlamıştır. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları’nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştır.

Yaman Taciroğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Demet Özdemir'in sevgilisi mi? ile ilgili etiketler Demet Özdemir iş adamı Sevgili yaman taciroğlu tekstil
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.