Yamaç ve Gazapizm efsanesi Çukur'a geri dönüyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un yeni bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek bölümde Yamaç'ın Gazapizm'in 'Heyecanı yok' şarkısıyla yeniden harekete geçtiği görülüyor.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm 2.tanıtımı yayınlandı. Yamaç ve Vartolu’nun Cumali’yi; Mahsun’un ise Çeto’yu kurtarmak için harekete geçtiği tanıtımda Yamaç’ın “Neredesin?” sorusuna, Cumali’nin “Göze çarpacak bir işaret bıraktım sizin için!” yanıtı dikkat çekiyor.

Aksiyonun giderek arttığı Çukur’da Reşit’in isteğini kimin yerine getireceği merakla bekleniyor.

Çukur’un bu akşam ekrana gelecek 2. sezonun 6. bölümünde Koçovalılar ile Karakuzuların artık ortak bir düşmanı vardır. Bu sırada farklı odalarda tutulan Cumali ile Çeto, birbirlerinin kim olduğunu bilmeden kader ortağına dönüşecekler.

Çukur’da ise Mete’nin hastanelik olması Celasun için bardağı taşıran son damla olacak. Meke’ye karşı öfkesi büyüyen Celasun ile Meke’nin yüzleşmesi adrenalin dozunu yükseltecek. Bu sırada Yamaç, Aliço’dan da yardım isteyerek Vartolu, Medet, Metin ve Kemal ile birlikte Cumali’yi kurtarmak için planlarını harekete geçirecek. Ancak hedeflerine ulaşmaları o kadar kolay olmayacak. Mahsun ve Ersoy’un Çeto’yu kurtarmak için yaptığı plan, beklenmedik bir anda iki kişinin daha hayatını tehlikeye sokacak.

Yamaç ve Gazapizm efsanesi Çukur'a geri dönüyor! ile ilgili etiketler Çukur 39. bölüm fragman izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.