Yamaç, Sena'yı Çukur'a getiriyor! / VİDEO

Çukur dizisi 2. bölümü ile ekranlara geldi. Nefes kesen son bölümün ardından yeni bölümden ilk sahne de yayınlandı. Tv izleyicisini ekrana kilitleyen yeni fenomen dizi Çukur bu hafta da yine büyük beğeni topladı. Gerek konusu gerekse oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte 18 yaşında ailesini ve her şeyi arkasında bırakarak ayrıldığı Çukur’a geri dönen Yamaç, hayatında yeni bir döneme başladığı son bölüm özeti ve 3. yeni bölüm ilk sahne. Yamaç Çukur'da neler yaşayacak? Çukur 3. bölümde neler olacak? Çukur 2. bölüm izleme linki. Detaylar haberin devamında...

SHOW TV'de zengin oyuncu kadrosu ve senaryosuyla izleyenleri ekran başına kilitledi. Show Tv ekranlarında izleyicilere keyifli anlar yaşatan Çukur dizisi son bölümde intikam ateşinin yandı. 2. bölümü dün akşam Tv izleyicisi ile buluşan Çukur yine büyük beğeni ile izlendi. Adrenalin dozu doruk noktasına çıkan Çukur 2. bölümde Yamaç'ın aklı aynı zamanda Sena'dadır. Peki 3. yani yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümden ilk sahne geldi. Yamaç Çukur'da neler yaşayacak? Çukur 3. bölümde neler olacak? Çukur 2. bölüm izleme linki. Detaylar haberin devamında...

Aukur_3

ÇUKUR 3. BÖLÜMDEN İLK SAHNE

Yamaç’ın, Sena’yı zorla Çukur’a getirdiği ve “bu odada oturacaksın, ben söyleyene kadar bu evden çıkmayacaksın!” diyerek kendisine direnen Sena’yı şok ettiği tanıtım izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

Yamaç, Sena'yı Çukur'a getiriyor. Çukur'un 3. bölümünden ilk sahne yayında.

SON BÖLÜM ÖZETİ

18 yaşında ailesini ve her şeyi arkasında bırakarak ayrıldığı Çukur'a geri dönen Yamaç, hayatında yeni bir döneme adım atar. Ağabeyi Kahraman'ın öldürülmesi, babası İdris Koçovalı'nın hastanede olması Yamaç'ın omuzlarına taşıyabileceğinden daha fazla yük bindirir. Bu esnada Çukur'da intikam yemini edilir. Aşağıdaki linkten Çukur son bölümü yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

18 yaşında ailesini ve her şeyi arkasında bırakarak ayrıldığı Çukur’a geri dönen Yamaç, hayatında yeni bir döneme adım atar. Ağabeyi Kahraman’ın öldürülmesi, babası İdris Koçovalı’nın hastanede olması Yamaç’ın omuzlarına taşıyabileceğinden daha fazla yük bindirir. Bu esnada Çukur’da intikam yemini edilir. Nefesler tutulur; gözler Vartolu ve adamları ile başta Koçovalı Ailesi olmak üzere mahalle sakinlerinin arasındaki büyük karşılaşmaya çevrilir. İntikam ateşinin yanacağı bölümde adrenalin dozu doruk noktasına çıkarken Yamaç’ın aklı aynı zamanda Sena’dadır. Sevdiği adamı arama çalışmaları sonuç vermeyen Sena, İzmir’e ailesinin yanına gider. Ancak ikili kısa bir zaman sonra bir araya gelecek ve kendilerini büyük bir tehlike altında bulacaktır.

ÇUKUR 2. BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

YAMAÇ, SENA'YI ÇUKUR'A GETİRİYOR!

Show TV’nin yeni fenomen adayı dizisi, Ay Yapım imzalı Çukur’un üçüncü bölümünden ilk sahne yayınlandı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?
Çukur dizisi 3. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Yayınlandığı anda aşağıdaki linkten 3. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. Çukur 3. bölümden ilk sahne geldi. Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Mustafa Üstündağ, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş’ı buluşturan Çukur başladı. İlk bölümü yayınlanan Çukur dizisi Twitter'da TT oldu. Diva Bülent Ersoy'un da konuk oyuncu olarak dahil olduğu Çukur, ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Çukur dizisinin ilk bölümünde kendisini canlandıran ünlü Diva, İdris Koçovalı’yı (Ercan Kesal) kırmayarak onunla dertleşip, ona özel şarkı söyledi. İlk bölümde Ercan Kesal’ın hayat verdiği İdris Koçovalı’yla meyhanede bir araya gelen Ersoy'un sahnesi geceye damgasını vurdu.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir? Aşağıda bulunan linkten Çukur dizisi yeni bölüm fragmanının yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

Aukur

YAMAÇ VE SENA’NIN AŞKI, İZLEYİCİLERİN AYAKLARINI YERDEN KESECEK!

Gündüzleri kimyager olarak çalışan, geceleri ise müzisyenlik yapan Yamaç’ın (Aras Bulut İynemli) hayatı, kendisi gibi deli dolu Sena (Dilan Çiçek Deniz) ile tanışmasıyla tamamen değişecek. Kendilerini aşka kaptıran Yamaç ve Sena’nın Paris’teki romantizm dolu sahneleri ilk bölüme damgasını vuracak. Çukur’da yaşanan beklenmedik şoke edici bir olay ise hikâyenin başlangıcı olacak ve Yamaç ile Sena’yı bu mahallenin fırtınalı sokaklarına savuracak.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği Çukur’un ilk bölümüyle ekran başındakiler, mahallenin sakinlerinden birine dönüşecek. Etkileyici hikâyesi, çarpıcı aksiyon sahneleri, dev oyuncu kadrosu ve yıla damgasını vuracak sürprizleriyle şimdiden fenomen olmaya aday Çukur, bu akşamdan itibaren her Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!

ÇUKUR'UN KONUSU NE?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Yamaç, Sena'yı Çukur'a getiriyor! / VİDEO ile ilgili etiketler Show TV Çukur son bölüm 2. bölüm yeni bolüm fragman yeni bölümden ilk sahne 3. bölüm izleme linki
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.