Yalova'daki yolsuzluk skandalında 3 kişiye daha gözaltı!

CHP'li Yalova Belediyesi'ndeki yolsuzluk skandalı giderek büyüyor. Daha önce Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç'in de aralarında bulunduğu 3 kişinin tutuklandığı soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Yalova Belediyesi Muhasebe Servisi’nde çalışan R.E. adlı personelin belediyeye ait yüklü miktarda parayla ortadan kaybolması üzerine başlatılan soruşturmada, Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç ve beraberindeki iki kişinin tutuklandığı soruşturmada son dakika gelişmesi yaşandı.

İHA'nın haberine göre; yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 kişi daha gözaltına alındı.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğümüzce yürütülmekte olan Resmi Belgede Sahtecilik, Zimmet, Nitelikli Dolandırıcılık ve Görevi Kötüye Kullanma suçları kapsamında T.T., H.Ç. ve E.G. isimli kişiler Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda 25.02.2020 günü yapılan operasyon sonucu gözaltına alındı.

Yalova'daki yolsuzluk skandalında 3 kişiye daha gözaltı! ile ilgili etiketler CHP Yalova Rüşvet yolsuzluk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.