Yalova'da yeni belediye başkanı belli oldu

Yürütülen 'zimmet' soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan CHP'li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın yerine gelecek isim belli oldu. AK Parti'li Mustafa Tutuk, Yalova'nın geçici belediye başkanı oldu.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında "ihaleye fesat karıştırmak ve zimmet" suçlarından hakkında soruşturma başlatılan Vefa Salman'ın yerine Belediye Başkan Vekilliği'ne meclis üyesi Mustafa Tutuk seçildi.

Cumhur ittifakı ve AK Parti Yalova Belediyesi meclis üyesi Mustafa Tutuk, 17 oy ile Yalova Belediye Başkan Vekili olarak seçildi. CHP Yalova Belediyesi Meclis üyesi Yavuz Bingöl ise 13 oy aldı.İçişleri Bakanlığın tarafından görevden alınan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın yerine Belediye Başkan Vekilliği'ne meclis üyesi Mustafa Tutuk seçildi.

Yalova'da yeni belediye başkanı belli oldu

MUSTAFA TUTUK 17 OY, YAVUZ BİNGÖL 13 OY ALDI

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında "ihaleye fesat karıştırmak ve zimmet" suçlarından soruşturma başlatılan, tutuklu bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç'le İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın yerine yeni başkan seçimi yapıldı.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Yalova Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Tutuk, 17 oy ile Yalova Belediye Başkan Vekili olarak seçildi. CHP Yalova Belediyesi Meclis üyesi Yavuz Bingöl ise 13 oy aldı.

Yalova'da yeni belediye başkanı belli oldu - Resim : 2

UTUK: UMARIM Kİ SUÇ YOKTUR. BAHSE KONU ARKADAŞLAR DA BİR AN EVVEL AKLANIRLAR

Vefa Salman'ın yerine Yalova Belediye Başkan Vekilliği seçilen Mustafa Tutuk, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Vefa Salman ve tutuklu bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç'in, "Umarım ki suç yoktur. Bahse konu arkadaşlar da bir an evvel aklanırlar" dedi.

Mustafa Tutuk şunları söyledi:

"Yaşanan süreci hepiniz biliyorsunuz. İdari yargının yürüttüğü bu soruşturma bizler açısından da üzüntü verici durumdur. Suçun varlığı yokluğu hukuk konusudur. Umarım ki suç yoktur. Bahse konu arkadaşlar da bir an evvel aklanırlar.

 Başkalarının yokluğunun, zor günlerinin bizleri sevindirmeyeceği beni ve arkadaşlarımı tanıyanlar bilirler. Sizlerin teveccühü sonucu belediye başkan vekilliği, her ne kadar tarafıma verilmiş olsa da, çalışarak, üreterek hep birlikte parti gözetmeden tüm Meclis üyelerimiz ile birlikte süreci yönetmeye çalışmamız ve Yalova'mıza hizmet etmemiz gerektiği kanaatindeyim."

 

Yalova'da yeni belediye başkanı belli oldu ile ilgili etiketler CHP Yalova Belediye Başkanı vefa salman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.