Yalova'da Mide Bulandıran İğrenç Olay! Utanmadan Gizli Kamera Yerleştirmiş! Şok Olay

Yalova'da mide bulandıran ve iğrenç bir olay yaşandı. Müşteri ve çalışan elemanlarını gizli kamera ile çeken adam büyük tepki yarattı. Yaşanan bu iğrenç olay yok artık dedirtti.

Yalova'da mide bulandıran ve iğrenç bir olay yaşandı. Müşteri ve çalışan elemanlarını gizli kamera ile çeken adam büyük tepki yarattı. Yaşanan bu iğrenç olay yok artık dedirtti.

Yalova'da, kendi işlettiği fotoğraf stüdyosuna kabine yerleştirdiği gizli kamerayla bayan personel ile müşterilerini soyunurken görüntüleyen adam suçlamalar sonucunda tutuksuz yargılanıyor. İsmail Kayaaslan (43), isimli stüdyo sahibi indirim uygulanmadan faydalanarak 6 yıl hapis cezası ile tutuklandı. 

Yalova'da Mide Bulandıran İğrenç Olay! Utanmadan Gizli Kamera Yerleştirmiş! Şok Olay

Utanmadan Gizli Kamera Yerleştirmiş

 

Yalova'da Fatih Caddesi´nde yer alan ve fotoğraf stüdyosunun sahibi olan İsmail Kayaaslan (43), ortaya atılan iddiaya göre, 2019 senesinde kendi çalışanları ile bazı müşterilerinin giyinip, soyundukları alana  hiç utanmadan gizli kamera yerleştirdi. Kamerayı bir süre sonra fark eden fotoğraf stüdyosu çalışanları, anında İl Emniyet Müdürlüğü ile bağlantıya geçti. Olayla ilgili gözaltına alınan İsmail Kayaaslan 4 ay sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

DHA'da ortaya çıkan habere göre ihbar üzerine fotoğraf stüdyosuna gelen polis ekibi, dijital materyal ve malzemelere el koydu. İsmail Kayaaslan ise polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen İsmail Kayaaslan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, yaklaşık dört ay sonra adli kontrol denetimiyle serbest bırakıldı.

Yalova'da Mide Bulandıran İğrenç Olay! Utanmadan Gizli Kamera Yerleştirmiş! Şok Olay - Resim : 2

6 Sene Hapis Cezası Verildi

 

Stüdyo sahibi ile ilgili olarak `özel hayatın gizliliğinin ihlal edilmesi´ suçundan ayrı ayrı dava açılan İsmail Kayaaslan'ın Yalova 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi´nde tutuksuz olarak yargılanmasına devam edildi. Karar duruşmasına zanlı Kayaaslan katılmazken, tarafların avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.

Mahkeme heyeti, özel hayatın gizliliğini aşikar bir şekilde ihlal ettiği, bu suçu ise beş kişiye karşı sesli ve görüntülü olarak kayıtlarla geçirdiği gerekçesiyle İsmail Kayaaslan´ı altı sene hapis cezası ile çarptırıldı. 

Yalova'da Mide Bulandıran İğrenç Olay! Utanmadan Gizli Kamera Yerleştirmiş! Şok Olay ile ilgili etiketler Yalova
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.