Yalnızlıktan dert yanan İrem Derici otoparkta yere kapaklandı, gülme krizine girdi

13 Eylül 2014'te radyocu Rıza Esendemir ile yaptığı evliliği 22 Mart 2016'da sonlandıran 34 yaşındaki pop şarkıcısı İrem Derici, uzun zamandır hayatında biri olmamasına isyan etti. Şimdilerde sevgilisi olmamasından şikayet eden Derici, otoparkta valizinin üzerine oturmaya çalışınca olanlar oldu. Yere düşen şarkıcı, kahkahalara boğuldu. Bu anları sosyal medya hesabından da yayınlamayı ihmal etmeyen Derici, "Aşk hayatım ektedir" notunu düştü.

17 günlük tam kapanma sürecinden sonra yakın arkadaşlarıyla soluğu Bodrum'da alan şarkıcı İrem Derici, işlerinden dolayı İstanbul'a geri döndü. Otoparkta video çekerken bavuluyla birlikte yere kapaklanan Derici, yaşadığı kaza sonrası gülme krizine girdi. Derici, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

 Yalnızlıktan dert yanan İrem Derici otoparkta yere kapaklandı, gülme krizine girdi

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle dertleşen Derici, "Kanlı Ay'da ne dilek varsa tutacağım; hiçbir mantığı yok şu kadının yıllardır yalnız olması çok üzücü. Hiçbiriniz de şu konuyla ilgili bir şey yapmıyorsunuz. Yazıklar olsun size be. İsyan ediyorum artık ya; sevilmek istiyorum kardeşim. Biri kol kanat gersin istiyorum. İki tane evli çiftle kalıyorum bir el verin bana. Misafiriniz bile yok. Süslendim kendi kendime." açıklamasını yapmıştı.

Derici sosyal medyada "Bu kız neden yalnız. Kimse de bu konuyla ilgili bir şey yapmıyor. Yazıklar olsun" ifadelerini kullanmıştı.

 

Yalnızlıktan dert yanan İrem Derici otoparkta yere kapaklandı, gülme krizine girdi ile ilgili etiketler İrem Derici tatil Sosyal Medya kaza Instagram bavul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.