"Yalnızlığın artı yanı soğanlı lahmacun sarmak!"

Yazar Nilgün Bodur konuk olduğu talk show programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Bodur'un "Tek başına olmanın artı yanı ne biliyor musunuz? Sumaklı soğanlı lahmacun sarabiliyorsun, ciğer yiyebiliyorsun" sözleri çok konuşulacağa benziyor.

Yazar Nilgün Bodur, konuk olduğu bir porgramda yaptığı çarpıcı açıklamalarda dikkatleri üzerine topladı. 'Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim' kitabıyla tanınan Bodur, "En tok anımda iki lahmacun yerim" dedi.

'TEK HAYALİM SADECE YEMEK'

Yemek yemeye olan düşkünlüğünden bahseden yazar, "Yemek için ölürüm, yemek için yaşıyorum. En tok anımda iki lahmacun yerim. Benim tek hayalim sadece yemek.

"SUMAKLI SOĞANLI LAHMACUN SARABİLİYORSUN"

Tek başına olmanın artı yanı ne biliyor musunuz? Sumaklı soğanlı lahmacun sarabiliyorsun, ciğer yiyebiliyorsun" dedi.

"Yalnızlığın artı yanı soğanlı lahmacun sarmak!"

Ayakkabıya olan düşkünlüğünü anlatan Bodur, "Ayakkabıya olan düşkünlüğüm vardı. Instagram’a ilk başlayışım ayakkabıydı. Zamanla hepsini sattım ve elde ettiğim geliri sokak hayvanları için verdim. Ayakkabıyı bulamazsam ya istetirim ya da bir numara büyük alıp içine kalıp koyarım. Yeter ki giyeyim onu" şeklinde konuştu.

"Popüler olduktan sonra kendinde değişen bir huy gördün mü?" sorusuna Nilgün Bodur, "Kitap yazdın değiştin diyorlar. Hayır ben kitap yazdım hiç değişmedim, benim hayatım değişti çünkü kitap yazdım. Bende değişim olmadı, senelerdir böyleyim. Beni 20 senedir tanıyan insanlara sorsanız bunu söylerler" ifadelerini kullandı.

"Yalnızlığın artı yanı soğanlı lahmacun sarmak!" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.