Yalnızlar bunu beğendi: WhatsApp'ta artık rahatça kendinize mesaj atabileceksiniz

WhatsApp'ta kendinize kolayca mesaj atabileceğiniz bir özellik beta uygulamasında ortaya çıktı. Farklı cihazlardan kolayca kendinize mesaj gönderebileceksiniz.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Her ne kadar baskalarıyla mesajlaşmak için kullandığımız bir program olsa da WhatsApp kimi zaman bizim için bir not defteri görevini de alabiliyor. Bunu da genellikle kendimize mesaj atarak önemli bir şeyleri not almak için yapıyoruz.

WhatsApp'ta uzun süredir insanların istediği ve eksik olan kendine mesaj atma özelliği (Aslında var ancak pek pratik değil) beta sürümünde ortaya çıktı. WhatsApp'ta kendinize mesaj atmak istediğinizde web sürümden bir mesaj davetiyesi atmanız ve dışarıdan bir 'sohbet' başlatmanız gerekiyordu. Artık kendimize mesaj atmak için normal bir sohbet başlatır rahta ve hızlı bu işlemi yapabileceğiz. WhatsApp masaüstü uygulamasının beta sürümünde ortaya çıkan bu özelliği ilk önce WABetaInfo fark etti.

Yalnızlar bunu beğendi: WhatsApp'ta artık rahatça kendinize mesaj atabileceksiniz ile ilgili etiketler WhatsApp mesaj özellik
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.