Yalnız Kurt Dizisinde Yeni Sezonun İlk Ayrılığı Geldi! Dizinin Neşesi Ünlü Oyuncu Veda Ediyor

atv'nin yeni sezonda da devam eden Osman Sınav yapımı dizisi Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanında bir ayrılık haberi verildi. Müstakim Pazar rolüyle izlediğimiz Ali Buhara Mete Yalnız Kurt yeni bölümde diziye veda ediyor.

Yalnız Kurt 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları güçlü rakiplerine karşı reyting savaşı veren Yalnız Kurt yeni sezon oyuncularıyla heyecan ve aksiyona devam ediyor. Jessica May'in Meryem rolüyle yıldızlaştığı diziye Müstakim Pazar karakteriyle Ali Buhara Mete de dahil oldu.

Başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Jessica May ve Kürşat Alnıaçık'ın oynadığı Osman Sınav yapımı Yalnız Kurt'un yeni sezonundan ilk ayrılık haberi de geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ali Buhara Mete'ni kafasından vurulduğu görüldü.

YALNIZ KURT'TA İLK AYRILIK GELDİ!

Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanında Müstaki Pazar'ın kafasından vurulduğu görüntü sonrası izleyici de, "Müstakim Pazar öldü mü, Ali Buhara Mete diziden ayrıldı mı" sorularına yanıt aramaya başladı.

Yalnız Kurt Dizisinde Yeni Sezonun İlk Ayrılığı Geldi! Dizinin Neşesi Ünlü Oyuncu Veda Ediyor

Ali Buhara Mete yeni sezonda Yalnız Kurt dizisine katılmıştı. Daha önce Kurtlar Vadisi'nde rol alan başarılı oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmayacağı henüz kesinleşmedi.

İşte Yalnız Kurt 23. bölüm fragmanı...

 

 

Yalnız Kurt Dizisinde Yeni Sezonun İlk Ayrılığı Geldi! Dizinin Neşesi Ünlü Oyuncu Veda Ediyor ile ilgili etiketler Yalnız Kurt Dizisi ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.