Yalnız Kurt Dizisinde Uğur Mumcu Suikasti İşlendi, Vatansever Gazeteci Bir Kez Daha Anıldı!

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan dizisi Yalnız Kurt 11. bölümünde Uğur Mumcu Suikasti işlendi. Vatansever gazeteci Uğur Mumcu'nun 24 Ocak 1993'te uğradığı suikasti ekrana getiren dizi, Mumcu'nun bir kez daha rahmet ve özlemle anılmasına vesile oldu.

Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993 tarihinde uğradığı suiakast sonucu hayata veda ederken ardından cevaplanmamış bir çok soru bıraktı. Ancak vatanseverliği ve kalemi konusunda herkesin hemfikir olduğu usta gazeteci bu kez Cuma akşamları ekrana gelen Yalnız Kurt dizisiyle anıldı.

Yalnız Kurt dizisinde Uğur Mumcu sahneleri tüyleri diken diken etmeye yetti. Usta gazetecinin 8 Ocak 1993 tarihinde yabancı bir büyükelçiyle görüştüğü sahnelerle başlayan süreç, Mumcu'nun 24 Ocak sabahı evden çıkarkan arabasına konulan bombayla hayata veda etmesine kadar sürdü.

Osman Sınav yapımı Yalnız Kurt dizisi Türkiye'nin yakın tarihinde gerçekleşmiş birçok faili meçhulü ve suikasti işlemeye devam ediyor.

Son olarak Araştırmacı Gazeteci Uğur Mumcu'nun uğradığı suikast izleyenleri ekran başına kilitledi.

İşte o sahne

 

Yalnız Kurt Dizisinde Uğur Mumcu Suikasti İşlendi, Vatansever Gazeteci Bir Kez Daha Anıldı! ile ilgili etiketler yalnız kurt Uğur Mumcu suikastı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.