Yalnız Kurt Dizisinde Sezon Finali Vedası gerçekleşiyor! Osman Sınav ayrılığı doğruladı

Cuma Akşamları Rekor Kıran Dizi Yalnız Kurt 17. bölümüyle Büyük Bir Ayrılığın haberini veriyor. Ülkemizin yakın tarihinde gerçekleşen iç karışıklıkları ve faili Meçhullerini Ekrana Taşıyan Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt 20. bölümüyle sezon finalinde başrol oyuncusu veda ediyor.

Her Bölümü hayranlıkla Takip Edilen ve Aksiyon dolu sahneleriyle izleyicisini ekrana kilitleyen Yalnız Kurt 20. Bölümüyle Başrol Oyuncusununn Vedasına hazırlanıyor. Yapımcılığını ünlü yönetmen Osman Sınav'ın yaptığı dizi Cuma akşamları reytinglere damga vuruyor. Peki Yalnız Kurt dizisinden ayrılacak başrol kim? Yalnız Kurt Dizisinde Sezon Finali Vedası Gerçekleşiyor! Osman Sınav Ayrılığı Doğruladı! İşte detaylar...

Yalnız Kurt Sezon Finali öncesi başrol oyuncusunun vedası izleyiciyi hayal kırıklığına uğratmaya hazırlanıyor. Dizide Emniyet Müdürü Ahmet Hemşinli'yi oynayan (Ahmet Müdür) oyuncu Hilmi Özçelik sezon finalinde Yalnız Kurt dizisine veda ediyor.

Hilmi Özçelik'in Yalnız Kurt dizisine veda etmesi hayranlarını da harekete geçirdi. Osman Sınav'dan bu ayrılıkla ilgili açıklama bekleyen dizinin izleyenlerine ünlü yönetmenden cevap geldi.

YALNIZ KURT AHMET MÜDÜR DİZİYE VEDA MI EDİYOR?

Yalnız Kurt dizisinde Kumandan Davut Bahadır ile birlikte Golyat'a karşı savaş veren ve devletine sadık bir emniyet müdürü Ahmet Müdür'ü canlandıran Hilmi Özçelik'in ayrılığı konusunda Osman Sınav'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Yalnız Kurt Dizisinde Sezon Finali Vedası gerçekleşiyor! Osman Sınav ayrılığı doğruladı

Osman Sınav'ın yakın çevresine dizinin gelecek sezonunda yıldız isimlerin geleceğini ve bu yüzden eldeki oyuncu kadrosunda eksiltmelere gideceğini söylediği ifade ediliyor. Öte yandan Hilmi Özçelik'ten de henüz bir açıklama gelmedi.

Yalnız Kurt 17. bölümü Cuma akşamı ATV ekranlarında olacak.

Yalnız Kurt Dizisinde Sezon Finali Vedası gerçekleşiyor! Osman Sınav ayrılığı doğruladı ile ilgili etiketler ATV yalnız kurt hilmi özçelik veda ediyor hilmi özçelik osman sınav
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.