Yalnız Kurt Dizisinde Ömer Halis Demir Rolü İçin Geliyor! Osman Sınav'ın Teklifine Evet Dedi!

Ekrana geldiği günden bu yana ülkemizin yakın tarihinde yaşanan terör ve faili meçhul olayların perde arkasını anlatan Yalnız Kurt dizisinde 15 Temmuz Hain darbe girişimi işleniyor. Hilmi Kopanlı'nın kurta parçalatıldığı son bölüm sonrası dizide Ömer Halis Demir rolü için de isimler konuşulmaya başlandı. Yalnız Kurt Dizisinde Ömer Halis Demir Rolü İçin Geliyor! Osman Sınav'ın Teklifine Evet Dedi!

Osman Sınav'ın Yalnız Kurt dizisi yoluna devam ediyor. Her bölümüyle bir başka sır perdesinin aralandığı dizinin son bölümünde Hilmi Kopanlı'nın kurta parçalatılması sosyal medyada da geniş yankı buldu. Vatan hainlerinin sonunun bir bir gelmesini dileyen binlerce paylaşım yapıldı. Yalnız Kurt Dizisinde Ömer Halis Demir Rolü İçin Geliyor! Osman Sınav'ın Teklifine Evet Dedi!

15 Temmuz hain darbe girişiminin işlendiği dizinin son bölümüyle birlikte darbe girişimindeki rolüyle tüm Türkiye'nin hafızasına kazınan Şehit Ömer Halis Demir'in ismi de gündeme geldi.

Yalnız Kurt Dizisinde Ömer Halis Demir Rolü İçin Geliyor! Osman Sınav'ın Teklifine Evet Dedi!

Ömer Halis Demir Rolü İçin Geliyor!

Yalnız Kurt dizisinde Ömer Halis Demir rolü için Osman Sınav'ın teklif götürdüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü. ATV'de ekrana gelen dizide rol için Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'na teklif götürüldü. İddiayla birlikte gözler İmirzalıoğlu'na çevrildi.

Yalnız Kurt Dizisinde Ömer Halis Demir Rolü İçin Geliyor! Osman Sınav'ın Teklifine Evet Dedi! - Resim : 2

Osman Sınav'ın rol için birçok adayla görüştüğü ancak İmirzalıoğlu'nun en uygun aday olduğu söylentileri mevcut. Ancak konuyla ilgili iki taraftan da henüz bir açıklama gelmedi.v

Yalnız Kurt Dizisinde Ömer Halis Demir Rolü İçin Geliyor! Osman Sınav'ın Teklifine Evet Dedi! ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu yalnız kurt ömer halis demir osman sınav
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.