Yalnız Kurt Dizisinde Halit'i Altay Mı Öldürecek, İhtiyar mı? İşte Cevabı!

Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalnız Kurt 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Cihan Ünal'ın hala dönüş yapmadığı dizide 5 numara da belli oldu. Aksiyon dolu sahneleriyle Yalnız Kurt dizisinde merakla beklenen soru da yanıtını buldu. Detaylar haberimizde...

Yalnız Kurt dizisine Halit'i öldürecek isim belli oldu. Rekortmen dizi Yalnız Kurt 16. bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecana neden oldu. Uzun süredir merakla takip edilen Osman Sınav yapımı Yalnız Kurt dizisinde Halit'i ihtiyar mı öldürecek, Altay mı? İşte cevabı...

Halit'i Altay ya da İhtiyar tarafından öldürüleceği Yalnız Kurt yeni bölüm öncesi izleyenleri de gerilim dolu dakikalar bekliyor. Yalnız Kurt 5 numaranın diziye katılmasıyla birlikte heyecan da doruk noktasına ulaştı.

Yalnız Kurt Dizisinde Halit'i Altay Mı Öldürecek, İhtiyar mı? İşte Cevabı!

Osman Sınav yapımı Yalnız Kurt 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Davut Bahadır'ın yine fragmanda görünmemesi ise izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı.

Yalnız Kurt 16. bölümü Cuma akşamı ATV ekranlarında olacak.

Yalnız Kurt Dizisinde Halit'i Altay Mı Öldürecek, İhtiyar mı? İşte Cevabı! ile ilgili etiketler yalnız kurt fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.