Yalnız Kurt Dizisi Kurtlar Vadisi Havası Vermeye Başladı! Yalnız Kurt Dizisinde Olay Çakır - Polat Göndermesi!

Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalnız Kurt 14. bölümüyle Kurtlar Vadisi'ne gönderme yaptı. Osman Sınav Yapımı Yalnız Kurt dizisinde esen Kurtlar Vadisi havası izleyiciyi de büyüledi. Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan Yalnız Kurt dizisinde heyecan devam ediyor. Cuma akşamları yayınlanan dizide bazı sahneler var ki izleyenlere Kurtlar Vadisi havası yaşatıyor. Osman Sınav yapımı Yalnız Kurt 14. bölümünde yer alan sürpriz bir sahne dizinin geleceğini etkileyebilir. Yalnız Kurt Dizisinde Olay Kurtlar Vadisi Göndermesi! Çakır ve Polat Bu Sahneyle Anıldı!

Yalnız Kurt dizisinde Altay ve Doğan'ın silah hediye etme sahnesi akıllara Kurtlar Vadisi dizisini getirdi. Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımı Kurtlar Vadisi'nde Çakır ve Polat arasındaki silah hediye etme sahnesini anımsatan görüntüler izleyicinin de gözünden kaçmadı.

Yalnız Kurt Dizisi Kurtlar Vadisi Havası Vermeye Başladı! Yalnız Kurt Dizisinde Olay Çakır - Polat Göndermesi!

YALNIZ KURT'TA KURTLAR VADİSİ HAVASI BAŞLADI!

Altay Kurtoğlu ile Doğan Sakınmaz arasındaki silah hediye sahnesi Yalnız Kurt 14. bölüme damga vuruyor. Öyle ki izleyiciler, Doğan'ı Çakır, Altay'ı Polat'a benzetti.

Osman Sınav yapımı Yalnız Kurt her bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Uğur Mumcu suikastini ekrana taşıyan dizi aksiyon sahneleri ve faili meçhul olaylara değinmesiyle izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Yalnız Kurt 14. bölüm Cuma akşamı ATV ekranlarında olacak.

 

Yalnız Kurt Dizisi Kurtlar Vadisi Havası Vermeye Başladı! Yalnız Kurt Dizisinde Olay Çakır - Polat Göndermesi! ile ilgili etiketler yalnız kurt Kurtlar Vadisi gönderme osman sınav
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.