Yalnız Kurt dizisi bomba gibi geliyor! Osman Sınav 3 ismi özellikle istedi! Ortalık yıkıldı!

Yalnız Kurt dizisi ile ilgili flaş gelişmeler ardı ardına yaşandı. Yapımcılığını Osman Sınav gibi dev bir ismin yapması bile dizinin dikkat çekmesi için yeterli bir sebep olarak görülüyor. Ancak Osman Sınav 3 oyuncuyu kadrosunda görmek istedi.

Kurtlar Vadisi, Deli Yürek gibi tarihe geçen dizilerin yapımcılığını ve yönetmeliğini yapan Osman Sınav yine aynı çizgide bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda ismi Yalnız Kurt olarak duyurulan dizisinin çekimlerine gelecek hafta başlanıyor.

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Yalnız Kurt için Osman Sınav'ın özellikel istediği 3 oyuncu ortalığın yıkılmasına neden oldu.

Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

OSMAN SINAV YALNIZ KURT İÇİN 3 OYUNCUYU ÖZELLİKLE İSTİYOR!

Yönetmenliğini Çağatay Tosun'un yapacağı Yalnız Kurt için oyuncu seçimleri devam ediyor. Dizide yer alacak oyuncuların seçiminde titiz davranmasıyla bilinen Osman Sınav, Yalnız Kurt'ta oynayacak 3 ismin transferi için düğmeye bastı.

Hasan Denizyaran'ın Altay Kurtoğlu karakterini canlandıracağı Yalnız Kurt dizisinde Cihan Ünal da Davut Bahadır karakterini oynayacak.

Osman Sınav imzalı yeni proje! Ahçik türküsü film oluyor

Osman Sınav'ın Yalnız Kurt dizisinde oynamasını istediği 3 isim de beli oldu. Bu isimler Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberiyle duyuruldu. Buna göre Yalnız Kurt dizisinde oynamasını istenilen Murat Han, Damla Colbay ve Kürşat Alnıaçık gibi isimlerle görüşmeler sürüyor.

Bir kahramanlık hikayesi olarak lanse edilen Yalnız Kurt dizisinin başlamasıyla birlikte Kurtlar Vadisi'nin reytinglerinin geçilmesi planlanıyor.

 

Yalnız Kurt dizisi bomba gibi geliyor! Osman Sınav 3 ismi özellikle istedi! Ortalık yıkıldı! ile ilgili etiketler dizi yalnız kurt osman sınav yalnız kurt dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.