Yalnız Kurt 13. bölüm fragmanı! Yalnız Kurt Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yalnız Kurt 13. bölüm fragmanı! Yalnız Kurt Yeni Bölümde Neler Olacak? Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı Yalnız Kurt 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanında neler var?

Yalnız Kurt 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanında neler var? Osman Sınav yapımı dizinin her bölümü heyecanla takip ediliyor. 

YALNIZ KURT 13. BÖLÜM FRAGMANI

Yalnız Kurt Son Bölümde Neler Oldu?

Doğan, bombayı iftar çadırından çıkarmayı başarsa da, çıkarmaya vakti olmadı. Nazar'ı bulan Altay, bombanın patlama sesini duyunca dehşete düşer. Bombayı yerleştiren Nazar'ı yakalayan Altay, sert bir şekilde kendisinden açıklama istedi.

Yalnız Kurt 12. Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Nizam'ın Türkiye'yi yurtdışında belaya sokmak için sınır ötesi bir görevde olduğunu bilen Vikingler ve Sare, gözünü ondan ayırmayacak. Ahmet kaotik sokakları sakinleştirmeye çalışırken Altay da sokak olayları için elinden geleni yapacaktır. Bütün bunlar olurken Doğan'ın yerini almak isteyen biri vardır.

Nazar, Altay'ın elinden kurtulabilecek mi? Kod 74 nedir ve birincil hedefi nedir? Nizam'ın sınır ötesi görevi nedir? Viking ve Sare bu görevi öğrenebilir mi? Doğan'ın yerini kim almak istiyor?

Yalnız Kurt 13. bölüm fragmanı! Yalnız Kurt Yeni Bölümde Neler Olacak? ile ilgili etiketler yalnız kurt fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.