Yalı Çapkını'ndaki Seyran'ın giydiği kırmızı kazak yok satıyor! Dakikalar içerisinde tükeniyor!

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını dizisine "Kırmızı Kazak" damgasını vurdu. Sadece bölümleri ve oyuncuları ile değil karakterlerin üzerine giydiği her türlü kıyafet ile de adından söz ettiren fenomen dizi Yalı Çapkı, sosyal medyada kullanıcılar tarafından mesaj yağmuruna tutulmaktadır.

İki oyuncunun olağanüstü başarısı ve hikayenin de akıcı olması nedeniyle kısa sürede en çok izlenen diziler arasında yer alan Yalı Çapkını, Cuma akşamları reyting rekorları kırıyor. Seyran ve Ferit karakterlerinin uyumluluğu dikkatlerden kaçmazken her bölümde nelerin yaşanacağı yakından takip ediliyor.

Gaziantepli bir ailenin iki kızından biri olan Seyran, babası tarafından büyük baskılara maruz kalarak yetiştirildikten sonra hiç tanımadığı Ferit adlı bir gençle evlendirildi. Aynı şehirde büyüyen iki genç ailelerin istekleri doğrultusunda birbirlerini tanımadan ve sevmeden dünya evine girdiler.

Kazak

OGM Pictures adlı Yalı Çapkını dizisi aslında bir hikayeden uyarlama. Zengin bir hayatın süregeldiği yalıda oyuncuların giyeceği kıyafetler özenle seçilmekte.

Dizinin başrollerinde yer alan ve Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, Gaziantepli zengin bir aileye gelin gelerek genç bir kadın olmakla birlikte son derece özenli ve modaya uygun giyinmektedir. Saraçoğlu düzgün fiziği ile de dikkat çekmektedir.

Kazak

Korhanların gelini olan Seyran’ın giydiği tüm kıyafetler sosyal medya kullanıcıları tarafından takip edilmekte ve fiyatları da internet üzerinden sorgulanmaktadır. Son dönemde Seyran’ın giymiş olduğu kırmızı renkli kazak tipi elbise deseniyle de ilgi odağı olmuştur.

Mağaza tarafından daha web sitesine konulmadan 7. kez stok listesine giren kazak, saatler içerisinde tükendi. Seyran’ın giymiş olduğu kazağı satın almak isteyenler tarafından yoğun ilgiyle karşı karşıya kalan mağaza çalışanları ise büyük bir şaşkınlık içerisindeler.

Yalı Çapkını'ndaki Seyran'ın giydiği kırmızı kazak yok satıyor! Dakikalar içerisinde tükeniyor! ile ilgili etiketler Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.