Yalı Çapkını'nda başroldeki "Ağa" vuruluyor! Korhan Ailesi derinden sarsılıyor

Yalı Çapkını dizisinde 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV ekranlarının reyting rekoru kıran dizilerinden Yalı Çapkını’na bir başrol oyuncusu veda ediyor. Hayranlar şimdiden telaşta.

Cuma akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 20. bölüm fragmanı yayına girdi. Yayınlanan ilk sahneden gelen son görüntüler Kazım Ağa ile ilgili gerçekleri gün yüzüne çıkartırken acabalar kafaları karıştırdı.

OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisinde 20. bölüme ait detaylar geldi. Yeni fragmana Kazım Ağa’nın vurulduğu anlar şok etkisi yaratırken son bölümde Seyran’ın daha fazla üzülmesine dayanamayan Suna, Ferit’i Kazım Ağa’ya şikayet ederek dikkat çekmişti.

Yalı Çapkını'nda başroldeki "Ağa" vuruluyor! Korhan Ailesi derinden sarsılıyor

Ferit ile bir buluşma gerçekleştiren Kazım Ağa, Serter’in adamları ile karşı karşıya kalmıştı. Çıkan arbede sonucunda silahlar konuşurken kimin vurulduğu gösterilmemiş ve büyük bir heyecana sebebiyet vermişti.

Yayınlanan Yalı Çapkını 20. bölüm fragmanında Kazım Ağa’nın vurulduğu anlar ortaya çıktı. Yeni bölümde Kazım Ağa’nın diziye veda edip etmeyeceği merak edilirken Halis Ağa’da kötü haberi alırken çılgına dönüyor.

Yalı Çapkını'nda başroldeki "Ağa" vuruluyor! Korhan Ailesi derinden sarsılıyor - Resim : 3

Yalı Çapkını Son Bölümde Neler Yaşandı?

Seyran ve Suna’nın Efe ve Defne’yle yemek yemesine çok sinirlenen Ferit restoranda olay çıkarır. Serter’in beklenmedik çıkışı sonrası yardıma ihtiyacı olan Pelin’in yanına giden Ferit ile Seyran arasındaki gerginlik devam eder. Kimsenin beklemediği bir hamle yaparak Pelin’i yalıya getiren Ferit, Seyran’ı çok kızdırır.

Yalı Çapkını'nda başroldeki "Ağa" vuruluyor! Korhan Ailesi derinden sarsılıyor ile ilgili etiketler Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.