Yalı Çapkını dizisine konuk oyuncu olarak katılan Mine Tugay'ın son hali şaşırttı

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı, Star TV'de cuma akşamları yayınlanan 'Yalı Çapkını' dizisine Mine Tugay konuk oyuncu olarak katıldı. 6 Ocak günü 16. bölümüyle ekrana gelecek olan dizide yer alan Mine Tugay'ın yüzündeki değişiklik şaşkınlık yarattı. Estetik yaptırdığı iddia edilen Mine Tugay'ın son hali olay oldu.

Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in oturduğu, senaryosunu Mehmet Barış Günger ve Erhan Tuncer’in kaleme aldığı Yalı Çapkını dizisinin yarın ekrana gelecek olan 16. bölümüne Mine Tugay dahil oldu.

Dizide Orhan’ın da eski sevgilisi olan Defne rolüne hayat verecek olan Mine Tugay, Orhan (Emre Altuğ) ve Gülgün’ün (Gözde Kansu) okul arkadaşı olarak izleyici karşısına çıkacak.

Yalı Çapkını dizisine konuk oyuncu olarak katılan Mine Tugay'ın son hali şaşırttı

FİLTRE Mİ, ESTETİK Mİ?

Yayınlanan fragmana Mine Tugay'ın görüntüsü damga vurdu. Yalı Çapkını dizisine konuk oyuncu olarak katılan 44 yaşındaki Mine Tugay görüntüsüyle şaşırttı. Ünlü oyuncunun bu hali sosyal medyaya damga vurdu. Tugay'ın estetik yaptırdığını iddia edenler kadar yüzüne filtre uygulandığını öne sürenler de oldu.

Yalı Çapkını dizisine konuk oyuncu olarak katılan Mine Tugay'ın son hali şaşırttı - Resim : 2


Tugay'ın bu haline sosyal medyada yorum yağdı. 'Bu Tarz Benim' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Özlem Özden, Mine Tugay'ın bu görüntüsü için ''Madame Tussauds'daki Mine Tugay balmumu heykeli'' yorumunda bulunurken, Yeliz Yeşilmen ise ''Çok korkunç yaaa. Bu kadar da değil, çüş! Yapmayın lütfen. Doğallık kazanacak'' ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını dizisine konuk oyuncu olarak katılan Mine Tugay'ın son hali şaşırttı - Resim : 3

Mine Tugay, 2013-2014 yılları arasında ekrana gelen Medcezir dizisindeki Ender Kaya Serez rolüyle adını geniş kitlelere duyurmuştu. Tugay, Gülümse Kaderine, Zalim İstanbul, Paramparça, Çilek Kokusu, Kalp Hırsızı, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi yapımlarda boy göstermişti.

Yalı Çapkını dizisine konuk oyuncu olarak katılan Mine Tugay'ın son hali şaşırttı - Resim : 4

Yalı Çapkını dizisine konuk oyuncu olarak katılan Mine Tugay'ın son hali şaşırttı ile ilgili etiketler Mine Tugay Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.