Yalı Çapkını Dizisinde Suna ve Abidin Evliliği Geliyor!

Cuma akşamlarının rekortmen yapımı Yalı Çapkını 8. bölüm sonrası ortalık karıştı. Ferit ve Seyran'ın yatak sahnesinin çok konuşulduğu son bölüm sonrası yayınlanan yeni bölüm fragmanında şok bir detay var. İşte Yalı Çapkını dizisindeki bomba gelişme...

Her Bölümü ilgi çeken ve seyircisini ekran başına kilitleyen Yalı Çapkını 8. bölüm sonrası Korhan Ailesinde işler karıştı. Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını heyecan yaratmaya devam ediyor.

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Gülçin Santırcıoğlu, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam ve Doğukan Polat gibi usta isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi son bölüm sonrası ortaya çıkan detay seyirciyi şoke etti.

Suna ve Abidin Evliliği Geliyor

Hemen belirteyim Yalı Çapkını 9. bölüm fragmanında hepimizi şaşırtan bir haber var. Ferit ve Seyran'ın yatak sahnesinde neyse ki korktuğumuz olmadı. Ferit'in Seyran'ın durumundan faydalanmayacığını hepimiz biliyorduk ancak Ferit bu! Hattuç Halayı bile öpen Ferit'ten seyirci her şeyi bekliyor artık.

Yalı Çapkını Dizisinde Suna ve Abidin Evliliği Geliyor!

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında Ferit ve Seyran ikilisinin Suna'yı Kazım'dan kaçırdıklarına şahit oluyoruz. İkilinin neler yapacağı dahası Kazım'ın hamlesi merak konusu. Ancak bir çıkış yolu var ki o da Suna'yı Abidin ile evlendirmek. Fuat ile Suna'dan çift olmayacağını dizinin ilk bölümünden bu yana biliyoruz ancak senaristler hepimizi ters köşe yapabilir.

Yalı Çapkını 9. bölümü Cuma akşamı Star Tv'de.

 

 

Yalı Çapkını Dizisinde Suna ve Abidin Evliliği Geliyor! ile ilgili etiketler Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.