Yalı Çapkını Dizisinde Sultan Hepten Sapıtacak! İbrahim Veda Etti

Star'ın reyting şampiyonu dizisi Yalı Çapkını tüm heyecanıyla devam ediyor. Dizide Halis Ağa'nın şoförü rolüyle izlediğimiz İbrahim karakterini canlandıran Cansu Fırıncı bugün Yalı Çapkını dizisinden ayrıldığını duyurdu.

Cuma akşamlarının rekortmen yapımı Yalı Çapkını 11. bölümüyle heyecanı zirveye tırmandıracak. OGM Pictures'in Star Tv için çektiği dizide tüm karakterlerin ayrı bir hikayesi var. Başrolde izlediğimi Ferit ve Seyran'ın hikayesi korkunç bir şekilde tkaip edilse de yan karakterler de en az onlar kadar ilgi çekiyor.

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Sezin Bozacı ve Diren Polatoğulları gibi usta isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde bomba gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

YALI ÇAPKINI İBRAHİM DİZİYE VEDA ETTİ

Dizide Sultan'ın eşi Dicle ve Fırat'ın babası olan aynı zamanda Halis Ağa'nın şoförlüğünü yapan İbrahim karakterini oynayacan Cansu Fırıncı veda ettiğini duyurdu.

Cansu Fırıncı, "Yalı Çapkını'nda canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin reytingi bol, sezonları uzun olsun. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde görüşmez üzere" diyerek Yalı Çapkını dizisine veda ettiğini açıkladı.

Öte yandan seyirci de bu veda sonrası paylaşımlarda bulundu. Sultan'ın İbrahim'in ayrılması sonrası daha çok sapıtacağını ve Ferit'in peşini bırakmayacağını söyleyenler çoğunluktaydı. Ancak Cansu Fırıncı'nın geri planda kaldığı için diziye veda ettiğini düşünenler de var.

Siz Yalı Çapkını'ndaki bu ilk veda hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

Yalı Çapkını Dizisinde Sultan Hepten Sapıtacak! İbrahim Veda Etti ile ilgili etiketler Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.